Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Συνάντηση Τσίπρα με τον νέο κατοχικό πρωθυπουργό Ε. Βενιζέλο


Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, είχε πριν από λίγο ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ένα μίνιμουμ συναίνεσης με την αντιπολίτευση για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού σχεδίου.

Αμέσως μετά την συνάντηση, ο κ. Τσίπρας επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί επί της ουσίας για την ενημέρωση του κ. Βενιζέλου στην Βουλή.

Είναι θεσμικό δικαίωμα και υποχρέωση να έχουμε πλήρη και συγκεκριμένη ενημέρωση από τον αρμόδιο υπουργό για τις ραγδαίες εξελίξεις σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο" είπε ο κ. Τσίπρας για να προσθέσει ότι "η πλήρης και συγκεκριμένη ενημέρωση αποτελεί προϋπόθεση να συμβάλλουμε κι εμείς να αποφευχθούν τα χειρότερα για τον ελληνικό λαό, μέσα από τη σκληρή κριτική μας και τις προτάσεις μας. Πιστεύω όμως ότι οι επόμενες ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες και πρέπει όλοι να έχουμε πλήρη εικόνα των εξελίξεων".

Με τη σειρά του ο υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στη συνάντηση είπε ότι έγινε συζήτηση για τις εξελίξεις διεθνώς, στην Ευρώπη, την ευρωζώνη και την Ελλάδα. "Χρειάζεται ψυχραιμία, χρειάζεται να εφαρμόζουμε με συστηματικό τρόπο και πειθαρχία το σχέδιο, χρειάζεται εμπιστοσύνη στους χειρισμούς που κάνουμε ως χώρα", είπε ο υπουργός.

Σημείωσε επίσης ότι οι εξελίξεις στο "μεγάλο γήπεδο της Ευρώπης", δυστυχώς επηρεάζουν τη ζωή του λαού, των παιδιών, των πολιτών. "Εμείς έχουμε ένα εθνικό σχέδιο, έχουμε προτεραιότητες, τις έχουμε διατυπώσει, ξέρουμε ποιοι κίνδυνοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται, όχι μόνο μπροστά σε μας αλλά μπροστά σε όλη την Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο και νομίζω ότι μπορούμε να οδηγηθούμε σε ωφέλιμο αποτέλεσμα μέσα από την κρίση".

Πηγή:www.capital.gr
Σημ.axinosp:Έτσι μου αρέσει να πέφτουν οι μάσκες, για το ποιοί είναι με το λαό και ποιοί είναι απέναντι !!
Να συμβάλει το κωλόπαιδο της Αριστεράς μαζί με το ΠΑΣΟΚ για "να αποφευχθούν τα χειρότερα για τον ελληνικό λαό", με ένα μίνιμουμ συναίνεσης για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού σχεδίου.
Φτου σας προδότες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: