Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Mίχαλος: «Ομπρέλα προστασίας η νέα συμφωνία»

Ως θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, την κοινή στάση που επιτέλους υιοθέτησαν οι ευρωπαίοι ηγέτες, εμφανιζόμενοι ως πολιτικοί που κυβερνούν και λαμβάνουν αποφάσεις για τις χώρες και τους λαούς της ενωμένης Ευρώπης.


Σε σημερινές δηλώσεις του αναφορικά με την απόφαση του συμβουλίου κορυφής της Ε.Ε. ο κ. Μίχαλος τονίζει ωστόσο ότι η εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για την αποτελεσματικότητα του νέου πακέτου διάσωσης της χώρας μας, απαιτεί μακρύ χρόνο και πολύ κόπο.

"Η ελληνική κυβέρνηση, μετά από τις απανωτές αποτυχίες της και τις καταστροφικές επιλογές της, έχει τώρα την ευκαιρία να διορθώσει ορισμένα από τα λάθη που διέπραξε τους 22 προηγούμενους μήνες, αλλάζοντας πολιτική. Έτσι θα ζητήσει έμπρακτα συγνώμη στον ελληνικό λαό για τα δεινά που του επέφερε με τις λανθασμένες πολιτικές της", αναφέρει ο κ. Μίχαλος και καταλήγει:

"Η νέα συμφωνία βοήθειας προς την χώρα μας, θα πρέπει να λειτουργήσει ως ομπρέλα προστασίας, για την προώθηση ουσιαστικών μεταρρυθμίσεων, ώστε τα επόμενα πέτρινα χρόνια που θα διαβιώσουμε, να μην πάνε χαμένα. Σε διαφορετική περίπτωση, έτσι όπως ακριβώς απέτυχαν να μας σώσουν τα Μνημόνια 1 και 2, θα αποτύχει και το νέο πακέτο μέτρων".

NewsCode
Σημ.axinosp:Ο Μίχαλος παραμένει μαλάκας, ότι και να γίνει, όταν ο Θεός έβρεχε μυαλό ο Μίχαλος, κράταγε Ομπρέλα προστασίας όπως ονομάζει το νέο ξεπούλημα της χώρας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: