Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Ντου της αστυνομίας στο Σύνταγμα τα ξημερώματα



Η επέμβαση έγινε από 6 διμοιρίες των ΜΑΤ παρουσία εισαγγελέα κα με συνδρομή της δημοτικής αστυνομίας
Ξήλωσαν τις σκηνές, μάζεψαν όλα τα πράγματα των «Αγανακτισμένων» και έκαναν 6 προσαγωγές
Είχε προηγηθεί εισαγγελική εντολή για παράνομη κατάληψη

Επέμβαση της αστυνομίας στην πλατεία Συντάγματος με την παρουσία και ανδρών της δημοτικής αστυνομίας είχαμε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Υπήρξέ ένταση ενώ σημειώθηκαν αρκετές προσαγωγές σύμφωαν με τις πρώτες πληφορορίες. Είχε προηγηθεί εντολή της εισαγγελέως πρωτοδικών Ελ. Ράικου, σύφμωνα με την οποιά οι κατασκηνωτές στο Σύνταγμα αντιμετώπιζαν ακόμη και σύλληψη με τη διαδικασία του Αυτόφωρου.

Η επέμβαση των ΜΑΤ έγινε παρουσία εισαγγελέα. Καταστράφηκαν όλες οι σκηνές και τα πράγματα φορτώθηκαν σε φορτηγά του δήμου.
Τσαντίρι
Σημ.axinosp:Η είδηση αυτή με βρίσκει ατάραχο, μόνο θλίψη μου προκαλεί!!
Ένας απολογισμός στο μυαλό μου για την πορεία των γεγονότων από τις 22 Μάη που βρέθηκα, πάνω στο Σύνταγμα στο στέκι των 300 μέχρι χτές, σε κάνουν να αισθανθείς ακόμη χειρότερα .
Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι το είχαμε αφήσει το μέρος αυτό εδώ και μέρες!!
Στις 24 Ιουλίου βρέθηκα τελευταία φορά προσπαθώντας να συμμετέχω στην Αντι-γιορτή της Δημοκρατίας, γκρίνια, διχόνοια, πολλά εγώ, η διάσπαση σε όλο της το μεγαλείο, 50 άτομα της πάνω πλατείας προσπαθούσαν να κάνουν κάτι, μια μικρή διαδήλωση με κεριά, οι κάτω συνεδρίαζαν στη κοσμάρα τους, πιο πολλά τα ΜΑΤ από τους συμμετέχοντες, αποτέλεσμα μηδέν.
Για μένα το κεράκι της πλατείας εκείνη τη μέρα είχε σβήσει!!
Καλύτερα έτσι, για να νιώσουμε ότι μας έδιωξαν και δεν φύγαμε μόνοι μας !!
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη, που δεν θα γίνει τίποτα!!
Το σύστημα θέλει να κάνει τη χώρα Σομαλία και για μένα αυτός ο χειμώνας θα είναι ο ορισμός της απόλυτης εξαθλίωσης και της απόλυτης τυφλής βίας !!
Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα τα βάλουμε με το κατοχικό κοινοβούλιο, αυτό θα μας έχει φύγει προ πολλού, αλλά ο ένας θα τρώει τον άλλον!!
Οι αποβλακωμένοι από την Τηλεόραση μικροαστοί, αυτοί που μια ζωή στήριξαν αυτό το καθεστώς της κομματοκρατίας, αυτοί θα την πληρώσουν πρώτοι, ας πρόσεχαν που το έβαζαν το κουλό τους, σε λίγο, όχι στην οθόνη, αλλά ζωντανά μπροστά σας πόνος, πείνα και πολύ αίμα !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: