Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

O Πάγκαλος ξανακτυπά: «μαύροι» και «κόκκινοι» Φύρερ ήθελαν να καταλάβουν τη βουλή



Ιδιαίτερα αιχμηρή και προκλητική είναι η απάντηση του Θ. Πάγκαλου σε ηλεκτρονικό μήνυμα διαμαρτυρίας πολιτών για την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου και την ωμή βία που επέδειξε η αστυνομία στα πρόσφατα γεγονότα στο Σύνταγμα. Αποκαλεί, σύμφωνα με την συσπείρωση αριστερών μηχανικών, τους πολίτες «Φύρερ», «εξ ονόματος του ελληνικού λαού μπορούν να μιλούν μόνο οι νομίμως εκλεγμένοι εκπρόσωποί του και ουδείς άλλος».

Μάλιστα φτάνει στο σημείο να δικαιολογήσει την αστυνομική βία με το επιχείρημα ότι οι διαδηλωτές ήθελαν να «καταλάβουν» το κοινοβούλιο. Και κατά τον Πάγκαλο η πολιτεία καλά έκανε, γιατί όπως λέει είναι χρέος να υπερασπιστεί το πολίτευμα «απ΄ όσους ονειρεύονται να γίνουν «μαύροι» ή «κόκκινοι» Φύρερ»
αἰέν ἀριστεύειν
Σημ.axinosp:Πάγκαλος: Η απόδειξη ότι η ακράτεια του λόγου και η ακράτεια του κώλου είναι το ίδιο πράγμα!!

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Έχεις δίκιο αχινέ. Τελικά είναι πολύ κωλομούρης!!!