Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Η επέτειος του ολοκαυτώματος του Σουλίου 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η επέτειος του ολοκαυτώματος του Σουλίου 2013
Τα μέλη του Ε.Πα.Μ. Θεσπρωτίας βρεθήκαμε στο ηρωικό Σούλι, για να τιμήσουμε με την παρουσία μας εκείνους που έπεσαν μαχόμενοι για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε τους ήρωες του Σουλίου, από το να σταθούμε απέναντι από τους εκπροσώπους του σημερινού πολιτικού συστήματος και να υψώσουμε την ελληνική σημαία δίπλα σε ένα πανό που έγραφε ότι ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΑΛΕΨΑΝ & ΕΜΕΙΣ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ και στο τέλος έθετε και το κρίσιμο ερώτημα ΕΩΣ ΠΟΤΕ;Όμως δεν  περιοριστήκαμε στο να θέσουμε ερωτήματα. Δώσαμε και απαντήσεις, μοιράζοντας στον λαό προκηρύξεις  για την υποκρισία του να καταθέτουν στεφάνια αυτοί που κατέθεσαν τα όνειρα του ελληνικού λαού στις γερμανικές τράπεζες , αυτοί που παρέδωσαν ΑΜΑΧΗΤΙ τα κλειδιά της χώρας και οδηγούν τον λαό σε διχασμό με την δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος. Προκηρύξεις που κατέληγαν και στην μόνη διέξοδο και επιτακτική ανάγκη για τον λαό που δεν είναι άλλη από το να ενωθεί, να πάρει την χώρα στα χέρια του και να απαιτήσει:
  • ΔΙΑΓΡΑΦΗ του ΧΡΕΟΥΣ σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο
  • Ανασυγκρότηση της οικονομίας με  ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ
  • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
  • Παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ των  ΕΝΟΧΩΝ για την κατάσταση της χώρας
  • ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για να εγκαθιδρυθεί ένα ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ .


   Ηγουμενίτσα 26/05/2013
     Ε.Πα.Μ Θεσπρωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: