Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Διάφορες και προς το παρόν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που μιλούν για επικίνδυνες ταραχές απο πιθανή εξέγερση λαθρομεταναστων, έχουν περιέλθει σε γνώση των μυστικών υπηρεσιων και...
προφανώς, λόγω της σοβαρότητος (υποθέτω) έχει ενημερωθεί και η Κυβέρνηση.
Αυτό που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά και κατά την εκτίμησή μου δείχνει τη σοβαρότητα των πληροφοριών, είναι η μυστικότητα με την οποία επεξεργάζεται τις πληροφορίες η ΕΥΠ, σε συνεργασία με την αντιτρομοκρατική και την γενική αστυνομική διεύθυνση.

Να σημειώσουμε ότι πληροφορίες που μιλούσαν για εξέγερση αλλοδαπών εντός της χώρας και ειδικότερα εντός των Αθηνών, έχουν τεθεί ξανά σε έρευνα και επεξεργασία από την ΕΥΠ και την ΓΑΔΑ, τόσο κατά τον Σεπτέμβριο του 2011, όσο και τον Οκτώβριο του 2012, χωρίς όμως να επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες.
Οι πληροφορίες που ερευνούνται και αξιολογούνται αυτή τη στιγμή από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, ήρθαν σε γνώση τον περασμένο Μάρτιο και δίνουν ως χρόνο πιθανής εξέγερσης τους μήνες Μάιο και Ιούνιο που διανύουμε.
Αυτό που εξετάζεται αυτή τη στιγμή μαζί με τη σοβαρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών, είναι αν η υποτιθέμενη εξέγερση στρέφεται κατά της ζωής και της περιουσίας Ελλήνων πολιτών ή έχει να κάνει με ενδοφυλετικό τους ξεκαθάρισμα ή εθνικές τους διαφορές.
Όποια όμως και να είναι η αλήθεια πρέπει ο ελληνικός λαός να ενημερωθεί έγκαιρα, ώστε να μην κινδυνέψουν σε καμία περίπτωση Έλληνες πολίτες και οικογένειες, αλλά ούτε να υπάρξει θύμα Έλληνας ως “παράπλευρη απώλεια”.
Τα πράγματα αυτή τη στιγμή, δείχνουν να είναι πολύ πιο σοβαρά από παρόμοιες προηγούμενες πληροφορίες, γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας παράγων που λειτουργεί ενθαρρυντικά. Είναι η πείνα που κάνει τον άνθρωπο απρόβλεπτο και ήδη έχει αρχίσει να είναι πολύ αισθητή μέσα στις τάξεις των λαθρομεταναστών.
Άλλος ένας παράγων που μας επισημαίνει το πόσο σοβαρή και επικίνδυνη είναι για τη χώρα μια πιθανή εξέγερση λαθρομεταναστών, είναι η ομολογουμένη αδυναμία των δυνάμεων καταστολής της αστυνομίας, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια γενικευμένη εξέγερση. Γιατί αν η πιθανή εξέγερση δεν αντιμετωπιστεί άμεσα στον πυρήνα της, οι συνθήκες που επικρατούν είναι τόσο εκρηκτικές, που θα λειτουργήσουν όπως ο αέρας στην φωτιά. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι υπεύθυνοι, τόσο στην ΕΥΠ την αντιτρομοκρατική και την ΓΑΔΑ όσο και στην Κυβέρνηση. (υποθέτω)
Αλλο ένα θέμα που προβληματίζει ιδιαίτερα αυτές τις υπηρεσίες, είναι το τι θα συμβεί, αν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο της αστυνομίας και αναγκαστούν οι Ελληνες να πάρουν τον νόμο στα “χέρια” τους, προκειμένου να προστατέψουν την ζωή και την οικογένειά τους.
Είναι κάτι που το συζητούν αλλά δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται, αφού γνωρίζουν ότι περί τις 750.000 κυνηγητικά όπλα βρίσκονται στα χέρια των Ελλήνων. Και αν γίνει η αρχή και πάρει ένα “φωτιά”, τότε.....άστα καλύτερα.
Αυτό όμως που κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και αποτελεί περίεργη “σύμπτωση”, είναι ότι και στις ένοπλες δυνάμεις “κυκλοφορούν” διάφορες πληροφορίες που μιλούν για μεγάλη τουρκική προκλητικότητα και επίθεση κατά της Ελλάδος κατά τους ίδιους ακριβώς μήνες που διανύουμε.
Προσωπικά, όταν γνώρισα τον κόσμο, έπαψα να πιστεύω στις συμπτώσεις.
Αυτά τα δεδομένα μου θυμίζουν ένα “έργο” που είχα δει, ότι η Ελλάδα θα δεχθεί σύντομα μεγάλη επίθεση σε όλα τα επίπεδα.
Ενοπλη επίθεση από εξωτερικό εχθρό (ισλαμιστές .Τουρκία).
Ενοπλη επίθεση από εσωτερικό εχθρό (ισλαμιστές. Λαθρομετανάστες)
Το “έργο” έλεγε, ότι πρόκειται για οργανωμένη επίθεση και χρειάζεται να χτυπηθούν άλλα δύο επίπεδα. Το οικονομικό και το πολιτικό. Χρειάζεται δηλαδή να πέσει το τραπεζικό σύστημα και να πτωχεύση η χώρα και φυσικά χρειάζεται να πέσει και η κυβέρνηση.
Μία χώρα πτωχευμένη λοιπόν, χωρίς κυβέρνηση, δέχεται ένοπλη επίθεση ισλαμιστών, εκτός συνόρων και εντός πόλεων.
Για όποιον δεν κατάλαβε, δέν υπάρχει “συνέχεια επί της οθόνης”.
Εκεί είναι ο “πάτος του βαρελιού”.
Και όλα αυτά πρέπει να γίνουν μέχρι το αργότερο 28 / 8 / 2013. Ετσι έγραφε το “σενάριο”.
Τώρα ξέρετε, που βρίσκεται ο “πάτος του βαρελιού” και ξέρετε που μας οδηγούν οι Ευρωπαίοι “φίλοι” και οι “πατριώτες” της κυβέρνησης.
Πολύ σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα καταλάβετε όλοι και τον ρόλο της αντιπολίτευσης. Οι μάσκες πέφτουν.
Ο χρόνος..... τελείωσε.
Ελληνες. “Εσω έτομος” και “Αμύνεστε περί Πατρίς”

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής


Υ.Γ. Προς τους συντάκτες του blog.
Aν έχετε αμφιβολίες περί των αποκαλύψεων, ρωτήστε και διασταυρώστε το, αν έχετε “πηγές” εντός της ΕΥΠ ή της γενικής ασφάλειας, η ακόμα και πολύ υψηλόβαθμους των ενόπλων δυνάμεων
Οπως είπα οι μάσκες πέφτουν και θα ξεχωρίσουν οι προδότες.
Καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι.

3 σχόλια:

χατζιαβάτης είπε...

Το είπαμε... το ξαναλέμε...

Όταν θα δυσκολέψουν τα πράγματα για την εξουσία,
τότε, αυτή, δεν θα διστάσει να παίξει και το χαρτί της εθνικής απειλής.

Τέτοια γκεμπελίστικα άρθρα θα πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις.
Ίσως η εξουσία να νιώθει πως χάνει τη μάχη της συναίνεσης
(«Άμα ξαναπάρει ψήφο ο Σαμαράς...»,
που είπε και ο συνταξιούχος.
Εννοώντας πως δεν θα τον ξαναψηφίσει.)

Δεν είναι απίθανο να επιχειρήσουν να στήσουν μια τέτοια ψευτοεξέγερση.

Το πρόβλημά τους, όμως, είναι
πως, οι μετανάστες που έχουμε εδώ,
είναι πιο μικροαστοί και πιο παρτάκηδες,
ακόμη και από τους Νεοέλληνες!

-------
Και επειδή υπάρχουν άνθρωποι φοβισμένοι,
που πιστεύουν τα παραμύθια των διάφορων γκεμπελίσκων,
δεν θα χρειαστεί να αναλύσω την κάθε γραμμή,
και τα όσα φριχτά και τρομερά γράφει αυτό το άρθρο,
(και να του δίνω και αξία).

Απλά θα παραθέσω μία φράση του...

«είναι η ομολογουμένη αδυναμία των δυνάμεων καταστολής της αστυνομίας, να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μια γενικευμένη εξέγερση»

- Σώπα, ρε... Πάντως, μερικά εκατομμύρια νεοελλήνων,
αυτές οι « αδύναμες δυνάμεις καταστολής »
μια χαρά τα κάνουν κουμάντο.

χριατιαννα είπε...

Να και μια πιθανη αφορμη.......

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=210025&catid=3

χριστιαννα είπε...

"φτιαχτη" εννοω....