Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ – ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.



ΕΛΛΗΝΑ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ!
Πριν μια εβδομάδα πήγα για να ψάξω μαζί με δικό μου άνθρωπο για εργασία στα νησιά του Αιγαίου.
Πήγαμε στην Νάξο και μετά στην Σαντορίνη. Από τουρισμό θα πω ότι ακόμα μένουμε στο μηδέν . 
Τι να περιγράψω? Τι να πρώτο πω?
Στην αγαπημένη Νάξο κλειστά τα μεγάλα ξενοδοχεία. Οι θέσεις είναι και καλά καλυμμένες… 

Φυσικά όχι από Έλληνες που έχουν ανάγκη για εργασία μιας και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού από Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει πάει στα νησιά για να βρει εργασία αφού και οι μεγάλες πόλης έχουν ένα απέραντο νεκροταφείο από άνεργους!
Μερικά τηλέφωνα σε άλλα νησιά, σε μικρά η μεγάλα ξενοδοχεία και χώρους εστίασης προτείνουν εργασία για 15 ώρες με 400 ευρώ τον μήνα. (παρακαλώ ζητούν να είναι εσώκλειστοι οι εργαζόμενοι…. Και οποίος κατάλαβε κατάλαβε!!!
Με φίλους που μίλησα και έχουν ξενοδοχεία μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμα από τουριστικά γραφεία  ούτε μια κράτηση και αυτό που λέει η κυβέρνηση ότι περιμένουμε  ρεκόρ με  17.000.000 τουρίστες  θα έρθουν στην Ελλάδα και στα Ελληνικά νησιά μας είναι ένα μεγάλο επικοινωνιακό ψέμα!
Κύριοι της κυβερνήσεις με ψέματα και με πορδές δεν φτιάχνετε το κράτος! 
Μετά το καλοκαίρι θα πεθαίνει ο Έλληνας στον δρόμο!
Κάτσε και θα δεις!
Για τον Παρλαπίπα Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Δεν υπάρχουν σχόλια: