Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Η NASA θα φτιάξει πίτσα με 3D-Printer στον ISS από έντομα και φύκια !!Στην κουζίνα του μέλλοντος θα έχουν αντικατασταθεί όλες οι σημερινές ηλεκτρικές συσκευές
με έναν 3D εκτυπωτή  που αντί για μελάνι όπως έχουν οι σημερινοί απλοί εκτυπωτές θα έχουν φυσίγγια με σκόνη πρωτεΐνης, υδατάνθρακες και αιθέρια έλαια !!

Σε λίγο θα πηγαίνεις στα Fast Food και θα σου σερβίρουν αυτές τις παπαριές, ρε δε πάτε να  γ@μ%#$@!

Δεν υπάρχουν σχόλια: