Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η θέση του Ε.Πα.Μ. απέναντι στο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο.





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο είχε από πολύ νωρίς τοποθετηθεί απέναντι τόσο στα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας, όσο και απέναντι στο λεγόμενο νεοναζιστικό φαινόμενο της «Χρυσής Αυγής», το οποίο καθόλου δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται αποκομμένο από το συνολικό πρόβλημα της χώρας και το καθεστώς ξένης κατοχής που επιβλήθηκε με πρόσχημα την οικονομική δυστοκία και το εξωτερικό χρέος με υπεργολάβο και εκτελεστή το εγχώριο πολιτικό προσωπικό.

Όταν το ίδιο το κοινοβούλιο, ο «ναός» της δημοκρατίας, μεταλλάσσεται σε ένα σύστημα εξυπηρέτησης  άνομων συμφερόντων και επιφυλάσσει στον εαυτό του το ρόλο του νομιμοποιητή ενός ανοικτού καθεστώτος ξένης κατοχής και ξεπουλήματος της χώρας, αδιαφορώντας για τα στοιχειώδη συλλογικά και ατομικά δικαιώματα των πολιτών που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, τότε ο φασισμός είναι κυρίαρχη επιλογή της εξουσίας και όχι περιθωριακό φαινόμενο,που αναπτύσσεται αυτόνομα, παρά και ενάντια στην επίσημη πολιτική.

Η Χρυσή Αυγή αποτελεί σύμπτωμα του εκφασισμού της επίσημης πολιτικής που εκπορεύεται από τις ίδιες τις δυνάμεις που κυβερνούν, έχοντας μετατρέψει το κοινοβούλιο σε ένα άθλιο φύλο συκής των άνομων επιλογών τους. Ένα κοινοβούλιο που δεν είχε ποτέ, και δεν έχει πολύ περισσότερο σήμερα, καμιά σχέση με την δημοκρατία και τα λαϊκά συμφέροντα, ενώ δεν διστάζει να βάλει την υπογραφή για την εκποίηση ολόκληρης της χώρας, διαπράττοντας το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, αποδεχόμενο την κατάλυση του ίδιου του κράτους με την απεμπόληση κάθε έννοιας εθνικής κυριαρχίας.

Ο στόχος του επίσημου πολιτικού συστήματος - προκειμένου να αποτρέψει, στη γέννησή της, οποιαδήποτε δημοκρατική κίνηση αντίστασης και ανατροπής του - είναι να εγκλωβιστεί και να πολωθεί η ελληνική κοινωνία ανάμεσα σε δυο πόλους εμφυλίου. Από την μια τη Χρυσή Αυγή, ως απόηχος των γερμανοτσολιάδων, των ταγμαλητών και των συμμοριών της ξενόδουλης και καθαρόαιμα φασιστικής «εθνικοφροσύνης»,που λειτούργησε πάντα σαν δήμιος του λαού στην υπηρεσία ξένων και ντόπιων αφεντικών. Κι από την άλλη την «αριστερά» - σαν κι αυτή του κ. Κουβέλη και του κ. Δραγασάκη -  που πρόθυμα αναλαμβάνει, είτε από απρονοησία, είτε ηθελημένα και απόλυτα συνειδητά, το ρόλο του μοχλού που θα οδηγήσει την χώρα ξανά στον εμφύλιο και στην φασιστική εκτροπή. Κι όλα αυτά προς χάριν των μεγάλων αφεντικών τους, δηλαδή του τραπεζικού καρτέλ της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας,  η οποία ετοιμάζεται να αφομοιώσει – αφού πρώτα διαλύσει – ολοκληρωτικά το ελληνικό έθνος. Δεν είναι τυχαίο που απέναντι στην «Ευρώπη» των τραπεζιτών στέκονται όλοι προσοχή -  από τους κυβερνώντες και το ΣΥΡΙΖΑ, έως τη Χρυσή Αυγή.

Στη Βουλή στήθηκε κακότεχνα το σκηνικό για να επιβληθεί η ποινικοποίηση κάθε μορφής πατριωτικού λόγου εναντίον του καθεστώτος κατοχής. Πρέπει με κάθε τρόπο και μέσο να ποινικοποιηθεί και να διωχθεί παραδειγματικά η οποιαδήποτε έκφραση αντίρρησης στους δωσίλογους και τους εθνοπροδότες. Να απομονωθεί, να στιγματιστεί και να εξαφανιστεί από προσώπου γης, αν είναι δυνατόν, όποιος μιλάει για ξένη κατοχή, για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, για ανατροπή αυτού του καθεστώτος και όποιος αντιτίθεται στις επιλογές της ξένης πατρωνίας και του «συνταγματικού τόξου» υποστήριξής της.

Ο αποκαλούμενος «αντιρατσιστικός» νόμος δεν έχει κανέναν άλλο λόγο που έρχεται στην Βουλή παρά ακριβώς για να ποινικοποιήσει την οποιαδήποτε αντίδραση και αντίσταση και να διώξει τον οποιονδήποτε μιλά για εθνοπροδότες, για κατοχή, για τιμωρία προδοτών και δοσίλογων, για ανατροπή του σημερινού βαθιά αντιδημοκρατικού και εντελώς ξεπουλημένου πολιτικού συστήματος. Όποιος μιλά εναντίον των Γερμανών, της Μέρκελ, του Σόιμπλε και της αποικιοκρατικής Ευρώπης θα θεωρείται ένοχος μόχλευσης ρατσιστικών παθών και θα τελεί υπό διωγμό.

Πέραν του αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα, αυτός είναι ο κύριος στόχος του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, αφού η ελληνική ποινική νομοθεσία δεν έχει κενά στην αντιμετώπιση φαινομένων ρατσιστικής βίας, άλλο αν οι ταγοί της δεν την εφαρμόζουν.

Και η Χρυσή Αυγή δίνει με την εγκληματική της δράση τη «χρυσή» ευκαιρία στο καθεστώς να προχωρήσει σε περαιτέρω ένταση του αυταρχισμού καταργώντας ακόμα και το δικαίωμα του λόγου και της έκφρασης, από τα ελάχιστα δικαιώματα που έχουν απομείνει σε αυτόν τον δύσμοιρο λαό, αποδεικνύοντας πόσο καλά ξέρει να επιτελεί το ρόλο που της έχει επιφυλαχθεί από το ίδιο το σύστημα, που υποτίθεται ότι αντιμάχεται.

Τελικά αν δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να την εφεύρουν. Και αφού αυτή υπάρχει θα πρέπει με κάθε τρόπο να την γιγαντώσουν. Αυτό συμβαίνει σήμερα με εργαλείο τον κοινωνικό αυτοματισμό, τη φτωχοποίηση και, μέσω της περιθωριοποίησης, τη «λουμπενοποίηση» ολοένα και μεγαλύτερων τμημάτων του μικροαστικού πληθυσμού. Αυτό συμβαίνει με όλα τα καθεστωτικά μέσα που βάλθηκαν να ηρωοποιήσουν τη Χρυσή Αυγή παρουσιάζοντάς την ως «αντισυστημική» και βάλλουσα κατά της «συνταγματικής» τάξης. Αυτό συμβαίνει με τον «αριστερό» κ. Δραγασάκη που «προβόκαρε» τα γνωστά επεισόδια στη Βουλή. Θα ακολουθήσουν κι άλλα μέχρι να εξευτελιστεί πλήρως κάθε τι που θα αναφέρεται στο Έθνος και την Πατρίδα το οποίο θα ταυτίζεται τεχνηέντως με το αποκρουστικό πρόσωπο του φασισμού.

Με άλλοθι και πρόσχημα το νεοναζισμό της  Χ.Α.  επιδιώκεταιη ανοχή και η αποδοχή της  ίδιας της κοινωνίας στηφίμωσή της.

Να λοιπόν σε τι εξυπηρετεί, επίσης, η λεγόμενη θεωρία «των δύο άκρων». Ενώ οι φασίστες θα βρουν τους τρόπους να συνεχίσουν τη δράση τους καλυπτόμενοι πίσω από κάθε κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό, οποιοσδήποτε άλλος δεν είναι αρεστός θα στιγματίζεται ως φασίστας (μαύρος ή κόκκινος δεν έχει σημασία) και θα διώκεται ως εχθρός της «δημοκρατίας». Η κοινωνία θα οδηγείται σε ολοένα και μεγαλύτερο διχασμό και η απειλή της εμφύλιας σφαγής θα χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για την επιβολή ολοένα και σκληρότερων αντιλαϊκών και αντιδημοκρατικών πολιτικών, μόνο και μόνο για να συντηρείται, όσο χρειάζεται, αυτό το διεφθαρμένο καθεστώς μέχρι οι επικυρίαρχοι να επιτύχουν την ολοκληρωτική διάλυση της χώρας μέσω της εσωτερικής  αποικιοποίησης της από την ευρωπαϊκή «ομοσπονδία».

Η προσχηματική άρνηση της ΝΔ να συμφωνήσει στο νομοσχέδιο Ρουπακιώτη έχει να κάνει μόνο με μικροκομματικούς τακτικισμούς για να συγκρατήσει διαρροές ψηφοφόρων προς τα δεξιά της και να κρατήσει για τον εαυτό της την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι στους συνεταίρους της στην κυβέρνηση, ενώ οι τελευταίοι διευκολύνονται στη προσπάθειά τους να κρύψουν το πραγματικό ακροδεξιό τους πρόσωπο, εμφανιζόμενοι ως ενάντιοι στον ρατσισμό και τη ξενοφοβία. Αλλά, θα ήταν ευχής έργον αν τα χαρακτηριστικά της ακροδεξιάς και του φασισμού περιορίζονταν σε αυτά τα ξενοφοβικά χαρακτηριστικά. Όμως ο φασισμός και η ακραία δεξιά ιδεολογία έχουν να κάνουνκυρίως με την ολιγαρχική αντίληψη και το πώς αυτή οδηγεί τη λειτουργία της οικονομίας σε βάρος των πολλών. Έχει να κάνει με τον αυταρχισμό, την καταστολή και την κατάλυση κάθε δημοκρατικού συλλογικού ή και ατομικού δικαιώματος, που συνοδεύει τη βίαιη ανακατανομή του πλούτου υπέρ των ολίγωνόπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα, ξεπουλώντας τα πάντα στους ξένους και αδιαφορώντας πλήρως για την ίδια την ύπαρξη της πατρίδας. Γι’ αυτό ένθεν κακείθεν του λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου εξορκίζουν οτιδήποτε πραγματικά πατριωτικό και εθνικό ταυτίζοντάς το με τον άρρωστο «εθνικισμό» και τον «ρατσισμό» της Χρυσής Αυγής. Αντιστρέφοντας τις έννοιες και την αλήθεια προσπαθούν να κρύψουν, πίσω από τις ακρότητες του νεοναζιστικού σπλάγχνου τους, το δικό τους αποκρουστικό πρόσωπο, τις δικές τους χυδαίες αντιλήψεις και προδοτικές πολιτικές.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο απευθύνεται σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες και τους καλεί, αφού κατανοήσουν τα γεγονότα - τους κοινοβουλευτικούς θεατρινισμούς και τη βαθύτερη στόχευση των πολιτικών που εφαρμόζονται σήμερα - να συσπειρωθούν στον αγώνα για την Απελευθέρωση και τη Δημοκρατία.

Αθήνα 25 Μαΐου 2013
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: