Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Τα χρηματιστήρια του πλανήτη καταρρέουν !!


Η φωτογραφία είναι από το Βloomberg .
Σε πολλά φόρουμ του εξωτερικού ήδη μιλάνε για παγκόσμιο κραχ, μετά την κατάρρευση της αγοράς των Γιαπωνέζικων ομολόγων σήμερα, αλλά και το κραχ της αγοράς χρυσού στο Χονγκ-Κονγκ τις προηγούμενες μέρες.
Αύριο Παρασκευή μαζί με την έκλειψη της Σελήνης και με τις Ηλιακές καταιγίδες να συνεχίζονται αμείωτες για δεύτερη μέρα (το Βιετνάμ αντιμετωπίζει συνεχή μπλακάουτ) , οι χρηματιστές θα νιώσουν την πραγματική Μαύρη Παρασκευή !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: