Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Σε διαβουλευση ο αφοπλισμος των κυνηγων


.
Η Ε.Ε καλεί τους πολίτες της να συμμετάσχουν σε διαβούλευση που αφορά τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων με πρόσχημα τη μείωση των επιβλαβών συνεπειών από την εγκληματική χρήση των πυροβόλων όπλων.
Δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που ξεκίνησε η διαβούλευση αυτή. Ξεκίνησε σχεδόν ταυτόχρονα με την προσπάθεια του Ομπάμα να περάσει το νέο νόμο περί όπλων στις ΗΠΑ. Το πρόβλημα της εγκληματικότητας μεγαλώνει και στην Ευρωπαική Ένωση και έτσι οι Ευρωπαικές Κυβερνήσεις θεώρησαν ότι πρέπει να γίνει πιο αυστηρός έλεγχος στην κατοχή και διακίνηση των πυροβόλων όπλων. Η Ε.Ε έχει δημιουργήσει ένα ερωτηματολόγιο και καλεί τους πολίτες να το απαντήσουν. Το ερωτηματολόγιο περιλαμβάνει 25 ερωτήσεις ομαδοποιημένες σε πέντε ενότητες:


A: Εισαγωγικές ερωτήσεις
B: Ο ρόλος της ΕΕ στην καταπολέμηση του εμπορίου και της χρήσης πυροβόλων όπλων για εγκληματικούς σκοπούς
Γ: Νόμιμη κατασκευή, κατοχή και πώληση πυροβόλων όπλων
Δ: Αποθήκευση, απενεργοποίηση και καταστροφή
Οι απαντήσεις που θα δοθούν θα βοηθήσουν στη δημιουργία οδηγιών προς τα κράτη-μέλη που σκοπό θα έχουν τον έλεγχο των πυροβόλων όπλων. Το “τυράκι” είναι η εγκληματικότητα και ένας από τους απώτερους σκοπούς είναι η κυνηγετική δραστηριότητα. Μην ξεχνάτε ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι πωλήσεις φθηνών κυνηγετικών όπλων, κατά κύριο λόγω χράπα χρούπα, που οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι κυνηγοί. Ο λόγος που τα αγοράζουν είναι  για να μπορέσουν να προστατέψουν την οικογένειά τους σε περίπτωση επίθεσης από κλέφτες και εγκληματίες. Υποχρέωση του κράτους είναι η ασφάλεια των πολιτών αλλά τουλάχιστον στην Ελλάδα το κράτος έχει αποτύχει στον τομέα αυτό και έχει οδηγήσει τους πολίτες στο να πάρουν μέτρα που αυτοί θεωρούν ικανά να τους προστατέψουν. Τώρα, αν είναι σωστό ή λάθος η αγορά ενός κυνηγετικού όπλου που σκοπό έχει την ασφάλεια μιας οικογένειας είναι θέμα μιας μεγάλης κουβέντας.
Τα κυνηγετικά όπλα θα βρεθούν στο επίκεντρο της διαβούλευσης και οι κυνηγοί σίγουρα θα πληγούν περισσότερο από όλους. 
Γιατί, σκοπό έχουν να καταστήσουν τους κυνηγούς περιθωριακούς και να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν την αγαπημένη τους δραστηριότητα. 
Η Γαλλική συνομοσπονδία κυνηγιού αναφέρει στην ιστοσελίδα της :
“Μια διαβούλευση είναι σε ισχύ μέχρι τις 17 Ιουνίου 2013, στην οποία είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν όλοι οι κυνηγοί για να μην δούμε νομοθετικά μετρά που θα πλήξουν το κυνήγι.
Η Εθνική Ομοσπονδία Κυνηγιού αφού μελέτησε προσεκτικά κάθε μια από τις 25 ερωτήσεις συστήνει να απαντάτε στις ερωτήσεις πάντα με την πρώτη από τις διαθέσιμες επιλογές (1).
Μην τους αφήσετε να μας επιτεθούν. Να κινητοποιηθούμε όλοι!!!”
Όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και δεν πρέπει να πάρουμε αψήφιστα τη διαβούλευση αυτή. Σκεφτείτε μόνο αν ένα από τα μετρά που πιθανόν να ληφθούν να είναι η φορολόγηση των κυνηγετικών όπλων. Εαν μας αναγκάσουν να πληρώνουμε πχ 200 ΕΥΡΩ για κάθε κυνηγετικό όπλο που έχουμε στην κατοχή μας πόσοι από  θα είχαμε αυτή τη δυνατότητα;
Πατήστε ΕΔΩ για να απαντήσετε στις ερωτήσεις της διαβούλεσης. Προσοχή στις απαντήσεις που θα δώσετε. Ακολουθήστε τις οδηγίες της Γαλλικής Ομοσπονδίας Κυνηγιού.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: