Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

5/19/13 expect us.Προφητικό (!!!!) βίντεο του 2010 που μας λέει για το τι θα γίνει στις 19 Μαΐου  του 2013.........!!!!!!!!!

Εμένα μου λέει πάντως ότι τις επόμενες μέρες αν ακούσετε εκτός από τις Ηλιακές καταιγίδες να σκάνε πυρηνικά εργοστάσια σε όλο το πλανήτη εκτός από το φαινόμενο Κάριγκτον , που έτσι και αλλιώς μάλλον θα το υποστούμε, σε πλανητική κλίμακα, μην εκπλαγείτε.
Τώρα πως ο τυπάς από το 2010 βγάζει βίντεο στο Youtube για τις 19 Μαΐου του 2013 και μας δείχνει μια τηλεόραση που ίσα ίσα μπορεί να παίξει σαν ηλεκτρική συσκευή λόγω παρεμβολών-πτώση τάσης ρεύματος  και μας δείχνει σχάση ουρανίου αυτό στα αλήθεια με έχει κάνει να έχω την μάσκα μου με φίλτρο ενεργού άνθρακα από τότε που πηγαίναμε στο Σύνταγμα με τους αγανακτισμένους, συνεχώς δίπλα μου γιατί η κατάσταση θα γίνει αυτό που λένε οι Αμερικάνοι SHTF (Shit hit the fun).


Δεν υπάρχουν σχόλια: