Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Ομιλία Τσίπρα στην Ετήσια Συνέλευση των Μελών του ΣΕΒ


Τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 13:00, στο Μέγαρο Μουσικής ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Ετήσια Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά το πέρας της συνέλευσης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Σημ.axinosp:Έχω ένα δίλημμα να πάω στη συγκέντρωση των καθηγητών στο Σύνταγμα, ή στο Μέγαρο να ακούσω τον Alexis να γλύφει τους Βιομήχανους και να τους λέει, πόσο καλό γιουσουφάκι  είναι του λόγου του !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: