Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Κοίτα ποιος μιλάει


....."Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαος Δένδιας, δήλωσε σχετικά με τους τραυματισμούς αστυνομικών στη Χαλκιδική:

«Οι πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στη Χαλκιδική συνιστούν μέγιστη πρόκληση εναντίον του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας. Είναι ευνόητο ότι σε μία δημοκρατική χώρα οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα στη διαμαρτυρία. Αλλά είναι ευνόητο επίσης ότι οποιοδήποτε αίτημα εκδικάζεται από τις αρμόδιες δικαστικές ή άλλες εντεταλμένες αρχές και δεν μπορούν να επιβάλλουν το δικό τους “δίκαιο” κουκουλοφόροι με κυνηγετικά όπλα και μολότοφ.

Καλούμε όλα τα κόμματα και όλους τους φορείς να καταδικάσουν τη νέα προκλητική ενέργεια εναντίον της ευνομίας στη χώρα μας, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Μισόλογα συνδυαζόμενα με συμμετοχή σε εκδηλώσεις στήριξης δεν χωράνε. Επιτέλους, ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους απέναντι στην ελληνική κοινωνία, την έννομη τάξη και το Σύνταγμα»."

Κοίτα ποιος μιλάει για έννομη τάξη και για Σύνταγμα: Ο υπουργός της συγκυβέρνησης της οσφυοκαμψίας και του δωσιλογισμού στους ξένους επικυρίαρχους, που έχει κουρελιάσει κάθε έννοια δημοκρατικής τάξης μετατρέποντας το κοινοβούλιο σε επικυρωτή των αποφάσεων της τρόικας. Ο υπουργός της κυβέρνησης των νεο-Ράλληδων και των νεο-Τσολάκογλου.

Κοίτα ποιος μιλάει για προκλητικές ενέργειες και για ευνομία: Ο υπουργός μαιτρ της προβοκάτσιας και της αστυνομοκρατίας.

Τελικά κοίτα ποιος μιλάει για όλα αυτά: Ο υπουργός που μετέτρεψε το υπουργείο του και την Αστυνομία σε ιδιωτική επιχείρηση security του Μπόμπολα  και της ELDORADO.

Ο αγώνας των κατοίκων της Χαλκιδικής είναι και δικός μας Αγώνας, αγώνας όλων των Ελλήνων δημοκρατών. Σύντομα ο «υπουργός» και όλη η παρέα των ξεπουλητάδων θα καταλάβουν ότι το game over θα είναι εξαιρετικά οδυνηρό για τους ίδιους. Ο Ελληνικός λαός θα τους ξεπληρώσει με το ίδιο ακριβώς νόμισμα, που αυτοί τον «πληρώνουν» σήμερα.

Ένας απλός πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: