Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

ΠΥΡΕΤΟΣ κινητοποιήσεων μέσα στις επομενες 16 ημέρες !

Σάββατο 1.5.2010
ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τεταρτη 5.5.2010
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ και άλλων σωματείων

Σάββατο 15.5.2010
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία, και στον ΠΟΛΕΜΟ που κήρυξαν απεναντι στον ελληνικό λαό, η Κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ ...... απαντάμε με ΠΟΛΕΜΟ !!!

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ,
ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ !!!
http://redflyplanet.blogspot.com/2010/04/16.html
Σημ.axinosp:Το έβαλα σαν ανάρτηση από τον φίλο red fly για να θυμάμαι πότε θα χεστούν απάνω τους από τις κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ .Έχουμε και λέμε η Κυβέρνηση και το ΔΝΤ θα χεστούν απάνω τους την πρωτομαγιά, μετά Τεταρτη 5.5.2010 και μετά από δεκαπέντε μέρες μήν πάθουνε και τίποτα από το πολύ χέσιμο δέκα μέρες ρεπό και το Σάββατο 15.5.2010 θα έχει ξεκωλιαστεί η κυβέρνηση και το ΔΝΤ και θα παραδοθούν χωρίς όρους στο εργατικό και λαικό κίνημα. Ενδιαφέρον ακούγετε σαν στρατηγική, μακάρι, όπως είπα να βγώ λάθος και με τρείς κινητοποιήσεις, να πάρουμε το Κουραδόκαστρο(Βουλή) !!

3 σχόλια:

Redfly είπε...

Σου είπα, και στην προηγούμενη απάντηση, έχει πολυ κουπι η ιστορια.
Δεν σου είπα πως με 3 κινητοποιήσεις θα κάνουμε επανάσταση, αλλά πως έτσι μόνο μπορείς να δημιουργήσεις ένα κοινωνικό μέτωπο που όταν θα γίνει αρκετά μεγάλο, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ , ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!

Η αντίδραση μου (στο προηγούμενο θέμα σου για το ΚΚΕ) έγκειται στο θέμα των εκλογών ! Αν θυμάμαι καλά στις προηγούμενες εκλογές , δεν ψήφισες και μάλιστα καλούσες τον κόσμο να μην ψηφίσει ! Άρα τι σε νοιάζουν τώρα οι εκλογές ???
Σαμπώς οι εκλογές μπορούν να αλλάξουν κάτι ?

Το πραγματικό ερώτημα είναι Αχινέ, θα κατέβεις μαζί μας στους δρόμους να φτιάξουμε το μέτωπο ???

Εγω θα είμαι στους δρόμους, και θα σε περιμένω να έλθεις και εσύ !!!

Χωρίς την δικιά σας συμμετοχή, δεν πάμε πουθενά.

axinosp είπε...

ραντεβού αύριο εσύ από πάτρα εγώ από αθήνα

Redfly είπε...

Σύμφωνοι !!