Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Έπαυσαν τον Διευθυντή Πολεοδομίας Σύρου

Οριστικά από τα καθήκοντά του παύεται ο διευθυντής της Πολεοδομίας Σύρου, κ. Δημήτρης Μπουντούρης, ο οποίος –όπως αναφέρουν οι πληροφορίες– κατόπιν ελέγχου από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε φουσκωμένες τραπεζικές καταθέσεις που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Ο κ. Μπουντούρης είχε παραπεμφθεί (όπως και ο αναπληρωτής διευθυντής της Πολεοδομίας Σύρου) στον εισαγγελέα για αθέμιτο πλουτισμό, καθώς στην κατοχή του είχαν βρεθεί καταθέσεις, μετοχές και ακίνητα, η αξία των οποίων αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

H απόφαση για την οριστική παύση των καθηκόντων του ελήφθη ομόφωνα από το πενταμελές υπηρεσιακό συμβούλιο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κυκλάδων.
http://www.capital.gr
Σημ.axinosp:Ο κύριος Διευθυντής διοργανώνει αύριο πάρτυ σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας , όπου θα γιορτάσει επιτέλους την ελευθερία του από την σκλαβιά του Δημοσίου ,ώστε να χαρεί τα φράγκα που έβγαλε από αυτήν την θέση στην υγεία των κορόϊδων. Το κτύπημα της διαφθοράς συνεχίζεται, με δεκάδες δημόσιους υπάλληλους αυτακαταγκελόμενους, που ζητούν και αυτή παύση για να χαρούν και αυτοί σαν το Διευθυντή της πολεοδομίας τις μίζες που πήραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: