Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Απαγόρευση του short selling έως τις 28/6

Την απαγόρευση του short selling μετοχών για τους επόμενους δύο μήνες, λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

«Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αφού έλαβε υπόψη τις έκτακτες συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά, αποφάσισε την απαγόρευση των ανοικτών πωλήσεων μετοχών εισηγμένων στο Χρηματιστήριο Αθηνών (short selling). Η απαγόρευση αυτή τίθεται σε ισχύ από σήμερα 28 Απριλίου 2010 και ισχύει μέχρι την 28η Ιουνίου 2010», αναφέρει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε σημερινή ανακοίνωσή της.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1808813
Σημ.axinosp:To short selling πρέπει να απαγορευτεί μόνιμα, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα, γιατί με 800 μονάδες τα Spread ψάχνουμε καλλιγραφίες στης μυλωνούς τον κώλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: