Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Πετάει το spread; Πετάει...

Σε νέο ιστορικό υψηλό – στις 625 μονάδες βάσης – έφτασε τη Δευτέρα το spread, ενώ το Χρηματιστήριο έχει πάρει την κατιούσα και κατέγραφε στη μία το μεσημέρι απώλειες της τάξεως του 3,08%.

Ως αιτίες για το αρνητικό κλίμα στις αγορές εμφανίζονται οι ασάφειες όσον αφορά στον μηχανισμό στήριξης και στις αντικρουόμενες απόψεις Γερμανών αξιωματούχων.

Αναλυτικότερα, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως η κυβέρνηση της χώρας του δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το ζήτημα της οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα και επεσήμανε ότι «μία πρόωρη απόφαση για οικονομική βοήθεια θα απομάκρυνε τις πιέσεις προς την Ελλάδα για μείωση του ελλείμματος».

Από την άλλη, ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την ανησυχία του για την αδιάλλακτη στάση της Γερμανίας σε σχέση με τη χορήγηση δανείων στην Ελλάδα. «Εάν ο κίνδυνος της Ελλάδας επεκταθεί σε άλλες χώρες -όπως η Πορτογαλία- αυτό θα σημαίνει ότι πρέπει να διασώσουμε την κοινή επιχείρησή μας», ξεκαθάρισε ο κ. Φρατίνι.

http://www.topontiki.gr/Articles/view/5200
Σημ.axinosp: Ρε κάτι κλωτσιές που θέλουν μερικοί σε κυβέρνηση και ΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: