Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ –ΕΣ

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδηγεί την χώρα στο σφαγείο των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων των εργαζομένων. Αυτή η επιλογή θα φέρει για τους εργαζόμενους.

Περικοπή των επικουρικών συντάξεων, περικοπή του 13 και του 14 μισθού, περικοπές των αποδοχών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μηδενικές αυξήσεις για τα επόμενα χρόνια, απελευθέρωση των απολύσεων, μείωση της αποζημίωσης απόλυσης, ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας, κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων καμία πρόσληψη, αντίθετα απολύσεις σε παιδία υγεία, αύξηση των του φπα, αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης συντάξεις πείνας των 300 ευρω

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ

ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΗΡΥΧΤΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 27 ΑΠΡΙΛΗ 2010 στις 18.30

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: