Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Κλειστόν….

Αποχή απ’ την αγορά των ελληνικών ομολόγων «κήρυξαν» οι επενδυτές. Ούτε μία τιμή στην ΗΔΑΤ. Απειροελάχιστη η κίνηση και στην Euro MTs.

Συγκεκριμένα μόλις δύο τιμές υπάρχουν στην ευρωπαϊκή πλατφόρμα. Η πρώτη αφορά τα 10ετή ομόλογα, με τιμή πώλησης 40 σεντς και τιμή αγοράς 90 σεντς, και η δεύτερη τα 5ετή ομόλογα με τιμή πώλησης 45 σεντς και τιμή αγοράς 80 σεντς.

Το spread των 10ετών ομολόγων θα μπορούσε να υπολογίσει κανείς ότι έχει εκτιναχθεί πλέον στις 1.140 μβ με την απόδοση πλέον στο 11,5%, όμως, όπως τονίζουν άνθρωποι της αγοράς στο «isotimia.gr», "πλέον είναι ανώφελο να προσδιορίσει κανείς είτε αποδόσεις είτε spreads"!
http://www.isotimia.gr
Σημ.axinosp: Goldman kiss my Greek fat Ass !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: