Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Άφησε πίσω του τρύπα 4,5 δισ. ο ανίκανος!

Τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το υπουργείο Οικονομικών για την πορεία του προϋπολογισμού στο 6μηνο αναδεικνύουν με τον πιο δραματικό τρόπο το απίστευτο έγκλημα που συντελέστηκε σε βάρος της οικονομίας και της κοινωνίας από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου!

Σχεδόν κατά 50% διευρύνθηκε η «μαύρη τρύπα» στην εκτέλεση του κρατικού προϋπολογισμού, μέσα σε 1 μόλις μήνα: από 3,2 δισ. ευρώ το Μάιο σε 4,53 δισ. τον Ιούνιο!

Και, παρά τα σκληρά μέτρα λιτότητας από τον Μάιο του 2010 έως και τώρα, τα νούμερα δεν βγαίνουν με τίποτα! Καθίζηση σημείωσαν συνολικά στο α’ εξάμηνο οι εισπράξεις του δημοσίου. Στα κρατικά ταμεία, τα καθαρά δημόσια έσοδα που μπήκαν (από φόρους κλπ) ήταν 3,26 δισ. ευρώ λιγότερα από το στόχο.
Αντιθέτως οι δαπάνες ξέφυγαν και ξεπέρασαν το στόχο κατά 1,27 δισ. ευρώ.

Συνολικά η «μαύρη τρύπα» που άνοιξε στο εξάμηνο έφτασε έτσι στα 4,53 δισ. ευρώ, έναντι 3,2 δισ. στο πεντάμηνο.
Την τραγική ανικανότητα του κ. Παπακωνσταντίνου πληρώνουν σήμερα οι Έλληνες πολίτες με τα οδυνηρά μέτρα που περιέχονται στο Μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο.
Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμη στην κυβέρνηση…
Πρώτο Θέμα
Σημ.axinosp:Δεν είναι ανίκανος, προδότης είναι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: