Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Αν είναι σήμερα η μέρα "τρεις-και-μία"...

Λένε, τα όμορφα δάση όμορφα καίγονται. Διαφωνώ.
Κανένα δέντρο δεν καίγεται όμορφα.
Κάθε πυρκαγιά στο δάσος είναι μια μαζική δολοφονία, μια κόλαση. Είτε στα θύματά της υπάρχουν άνθρωποι, ζώα και σπίτια, είτε όχι.
Άραγε τα πελατειακά κράτη πώς χρεοκοπούν; Αν σήμερα, η μέρα μετρά σαν «τρεις-και-μία» για την έξοδο από το στρατόπεδο με την πινακίδα «Η Διαφθορά Ελευθερώνει»; Και σημάνει έξοδο στην πραγματικότητα που η ευχή «καλός πολίτης» έχει μετεξελιχθεί σε «ενεργός κοσμοπολίτης» – ευχή και κατάρα για τους περισσότερους «απολυόμενους»;
Αν λοιπόν σήμερα είναι η μέρα «τρεις-και-μία», τότε, όταν το κουτί της...
χρεοκοπίας ανοίξει, στις φυλακές του στρατοπέδου του πελατειακού κράτους δεν θα βρεθεί ούτε ένας έμπορος και εκμεταλλευτής ελπίδων και προοπτικών αλλά και κανείς πελάτης δεν θα’χει χάσει τη θέση του.
Αν πράγματι είναι σήμερα αυτή η μέρα για αυτό το κράτος, τότε το μόνο που προλαβαίνει, μέσα στον τρίμερο ρόγχο που του απομένει, είναι να επαληθεύσει το ήδη προφανές: Ότι δηλ. έφτασε να χρεοκοπήσει επειδή δεν μπόρεσε να τα βάλει με τις βασικές αιτίες της χρεοκοπίας.
Και τότε θα είναι πλέον αυτονόητο να συρρικνωθεί και να αποπελατισθεί αλλά και καταναγκασμένο να εξαγνιστεί στα πύρινα χέρια του χάους. Αν, βέβαια, είναι σήμερα αυτή η Κυριακή, η μέρα «τρεις-και-μία»...
Γναθολόγιο
Σημ.axinosp:Μας το είχε πει ο Παπακωνσταντίνου αλλά δεν τον ακούγαμε γιατί σαν λαός έχουμε μνήμη χρυσόψαρου "Χωρίς την εκταμίευση της 5ης δόσης τον Ιούνιο, η χώρα θα πάει σε στάση πληρωμών», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου. «Τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας φθάνουν έως τα μέσα Ιουλίου, μετά δεν θα μπορούν να πληρωθούν μισθοί, συντάξεις και η χώρα ''κατεβάζει ρολά". Φυσικά αν υπάρξει μετά την Πέμπτη "ολιγοήμερη" στάση πληρωμών, το ξύλο που θα φάτε από τους εναπομείναντες ψηφοφόρους σας, θα είναι άνευ προηγουμένου
Τα ΜΑΤ αυτή τη φορά δεν θα σας γλυτώσουν, γιατί νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, όσο για το Στρατό χλωμό το βλέπω όντας απλήρωτος να σας σώσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: