Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τουρκμενιστάν-Κύπρος εκρήξεις σε αποθήκες πυρομαχικών . Τυχαίο ;;

Η κυβέρνηση του Τουρκμενιστάν παραδέχθηκε σήμερα πως 15 άτομα έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη που σημειώθηκε σε αποθήκη πυρομαχικών κοντά στην πόλη Abadan.

Αρχικά οι αρχές της χώρας είχαν επιχειρήσει να υποβαθμίσουν το γεγονός λέγοντας πως επρόκειτο για έκρηξη σε εργοστάσιο παραγωγής πυροτεχνημάτων, και ότι δεν υπήρχαν απώλειες, πληροφορίες οι οποίες έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι μιλούσαν για εκατόμβη νεκρών. Μόλις όμως σήμερα οι αρχές παραδέχθηκαν πως από την έκρηξη η οποία σημειώθηκε την Πέμπτη σκοτώθηκαν 2 άτομα των υπηρεσιών ασφάλειας και 13 πολίτες.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Παντού νεκροί στη Βάση Λεμεσού - Φόβοι για σαμποτάζ

(Ανανέωση 12.15) Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεκροί φτάνουν τους 17 εκ των οποίων οι δύο είναι ναύτες, οι δύο στρατιώτες της ΕΦ και πέντε πυροσβέστες. Οι τραυματίες φτάνουν τους 30.
Σε 17 νεκρούς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να φτάσει ο απολογισμός της τραγικής έκρηξης στην ναυτική βάση Ευάγγελος Φλωράκης όπου μεταξύ των νεκρών άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν 4 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του κυπριακού Ναυτικού κλιμακίου.

Να σημειωθεί πως σε σχετικά μικρή απόσταση βρίσκονται οι συστοιχίες των πυραύλων εδάφους-επιφανείας Exocet MM-40 ένα πραγματικό στρατηγικό αποτρεπτικό όπλο της Κύπρου. Ακόμη δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια για την έκρηξη για τον αν αυτή προήλθε από τα εμπορευματοκιβώτια ή από φωτιά που ξεκίνησε σε χώρο πλησίον της βάσης, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ανησυχητικό το φαινόμενο πως ένα τέτοιο γεγονός έγινε μέσα σε φυλασσόμενη στρατιωτική βάση καταδεικνύοντας σοβαρότατες ελλείψεις ασφαλείας στην ΕΦ και ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

(Ανανέωση 11.30). Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες η πυρκαγιά που προκάλεσε την έκρηξη ξεκίνησε από το χώρο της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής της ΑΗΚ που βρίσκεται κοντά στην ναυτική βάση. Επισημαίνεται ότι το συμβάν λαμβάνει χώρα την περίοδο που συζητείται η κατασκευή του νέου τερματικού σταθμού υγροποιημένου αερίου λίγες εκατοντάδες μέτρα από τις εγκατάστσεις της ΑΗΚ ο οποίος θα τροφοδοτείται με υποθαλάσσιο αγωγό από το φυσικό αέριο που θα παράγεται στα ισραηλινά και κυπριακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. Επιπλέον πολλές φορές στο παρελθόν οι αρχές της κυπριακής Δημοκρατίας είχαν ενοπίσει στην περιοχή της βάσης και της ΑΗΚ Τούρκους κατάσκοπους.

Τεράστια καταστροφή προκάλεσε έκρηξη που έγινε σε αποθήκη πυρομαχκών στη Ναυτική Βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Ζύγι της Λεμεσού στην Κύπρου, λίγο πριν από τις 06:00. Το αποτέλεσμα από την τρομερή έκρηξη που σημειώθηκε στη Ναυτική Βάση είναι δραματικό: Σύμφωνα με πληροφορίες, 10 αξιωματικοί και πέντε πυροσβέστες φέρονται να έχουν χάσει τη ζωή τους, αλλά είναι πολύ ενωρίς για να μιλήσουμε με σιγουριά για τον τελικό αριθμό των θυμάτων. Μπορεί να είναι περισσότεροι ή και λιγότεροι, αφού επικρατεί χάος και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα το παραμικρό.

Εκφράζονται ανοικτά φόβοι για σαμποτάζ, καθώς η έκρηξη έγινε μια ώρα που ούτε υψηλές θερμοκρασίες υπήρχαν, ούτε κίνηση στη βάση που να δικαιολογεί την έκρηξη, π.χ. από ανθρώπινο λάθος. Αντίθετα, μόλις είχε αρχίσει να χαράζει.

Άλλη πληροφορία αναφέρει ότι ξέσπασε ξαφνικά πυρκαγιά ακριβώς δίπλα από την βάση και έφτασε στην αποθήκη μέσα σε λίγα λεπτά.

Στη μάχη της κατάσβεσης της φωτιάς στη ναυτική βάση έχουν πέσει 22 πυροσβεστικά οχήματα, με περισσότερους από 70 πυροσβέστες, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για νεκρούς μέσα από το Πυροσβεστικό Σώμα.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: