Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

O πρόεδρος της ΕΒΕΑ περί επιλεκτικής χρεοκοπίας

Για τον απλό Έλληνα πολίτη, τον αποταμιευτή, τον επιχειρηματία, οι όροι «επιλεκτική χρεοκοπία» και «selective default» εκφράζουν την ίδια, ακριβώς, κατάσταση: άρνηση ή αδυναμία πληρωμής κάποιων υποχρεώσεων, για κάποιο χρονικό διάστημα, επισημαίνει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, σε σημερινές δηλώσεις του.

«Τόσο για μία επιχείρηση, όσο, πολύ περισσότερο, για ένα κράτος, οποιαδήποτε μονομερής παραβίαση μιας οικονομικής συμφωνίας, αποτελεί την έσχατη επιλογή που συσσωρεύει και νέα δεινά, ανεξάρτητα του αν ενεργοποιεί ή όχι το μηχανισμό των C.D.S. και πάντως, σε καμία περίπτωση, δεν μπορεί να προβάλλεται, από την κυβέρνηση, ως διαδικασία βελτίωσης της διαχειρισιμότητας του δημόσιου χρέους μας», συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ.

Τονίζει ακόμη ότι οι τελευταίες «άστοχες» επίσημες δηλώσεις, αρχικά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, περί επιλεκτικής χρεοκοπίας και στη συνέχεια του ίδιου του πρωθυπουργού περί μερικής αδυναμίας πληρωμών στη γερμανική έκδοση των Financial Times, έχουν προκαλέσει «σημαντική ζημιά», χωρίς καμία πρόθεση υποβάθμισης, όπως αναφέρει, των διαχρονικών ευθυνών των κυβερνήσεων των τελευταίων 30 χρόνων για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας.
Τσαντίρι
Σημ.axinosp:Ξύπνησε ο αρχιπαπάρας ο Μίχαλος και φωνάζει !!
Τόσα χρόνια ρε ζώο όρθιο που έλεγες ΝΑΙ σε όλα τα Νεοφιλελεύθερα μέτρα, όλων των Κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ήταν καλά, ή σε πιάσανε ΜΑΛΑΚΑ και απλά δεν γνώριζες που δεν το νομίζω!!
Η μόνη λύση που σου απομένει ρε παλιομούσχαρο είναι να παραιτηθείς για λόγους ευθιξίας, αν σου έχει μείνει καθόλου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: