Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Μια “σπέσιαλ” χρεοκοπία για την Ελλάδα παρακαλώ… Μερική, προσωρινή, μεταβατική. Αγορές και Goldman Sachs κάνουν πάρτι.

“Η αλήθεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του κράτους”
(Γιόζεφ Γκέμπελς)

•“BETTER THAN EXPECTED” δήλωσε η Goldman Sachs -αν η θέση της είναι μέγεθος αναφοράς για το ποιος κάνει πάρτι και ποιος πρέπει να θρηνεί, και θαρρώ πως είναι- για αρκετά από τα σημεία της συμφωνίας του Eurogroup που διαρρέεται τμηματικά και επιλεκτικά μέσω Ρόιτερς, κυρίως για αποτραπούν κλυδωνισμοί και να στηριχθεί το ευρώ. Όπως και γίνεται.
•Financial Times: “Προς μερική προσωρινή χρεοκοπία” (“Greece towards default on some debt for a short period“)
•Bloomberg: “Οι Ευρωπαίοι θα μεριμνήσουν για ένα δεύτερο ελληνικό πακέτο δανειο-διάσωσης, ώστε μια χρεοκοπία να διαρκέσει μόνο λίγες μέρες -μεταβατική- (“μεταβατική” εννοούν το στάδιο της νεκροφάνειας μεταξύ του χρεω-θανάτου και της υποσχόμενης χρεω-ανάνηψης).
Στο μεταβατικό αυτό διάστημα, που η Ελλάδα θα τελεί σε καθεστώς χρεω-νεκροφάνειας, η ΕΚΤ θα δημιουργήσει ένα ειδικό ταμείο από τα χρήματα του EFSF, στη διάθεση του οποίου θα τεθούν τα περιουσιακά στοιχεία της χώρας ως εγγυήσεις, και για όσο διάστημα διαρκέσει αυτή η σπέσιαλ χρεοκοπία.
Δηλαδή, για όσο διάστημα η Ελλάδα θα τελεί στο καθεστώς της σπέσιαλ χρεοκοπίας, τα περιουσιακά της στοιχεία θα βρίσκονται στην κατοχή του ΕFSF ως εγγυήσεις”.

Τα εγχώρια παπαγαλάκια έχουν ήδη αρχίσει τα ψέματα, ότι η σπέσιαλ χρεοκοπία-νεκροφάνεια θα διαρκέσει μόνο λίγες ώρες.

•Γιόζεφ Γκέμπελς: “είναι απόλυτο δικαίωμα του κράτους να κατευθύνει και να επιτηρεί τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Αν πείτε ένα τεράστιο ψέμα και συνεχίσετε να το επαναλαμβάνετε, στο τέλος οι άνθρωποι θα αρχίσουν να το πιστεύουν.
Το ψέμα όμως, μπορεί να διατηρηθεί μόνο για όσο χρόνο πετύχει το κράτος να αποκρύψει από το λαό τις πολιτικές, οικονομικές και/ή στρατιωτικές συνέπειες του ψέματος.
Άρα, για το κράτος έχει κρίσιμη σημασία να χρησιμοποιεί όλα τα μέσα και τις δυνάμεις του για να εξαφανίσει τη διαφωνία, γιατί η αλήθεια είναι ο θανάσιμος εχθρός του ψέματος,
“επομένως, η αλήθεια είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Κράτους”

Δεν υπάρχουν σχόλια: