Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ!


Οι Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ καλούν όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους με μπλοκάκι, κάθε εργαζόμενο που αφορά και απευθύνεται ο φόρος επιτηδεύματος να αρνηθούμε την καταβολή του. Μας ζητούν να πληρώσουμε την κρίση τους. Επιδιώκουν την εξόντωση όλων όσων από εμάς αυτοαπασχολούμενοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Η εξόντωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας ευνοεί τη γιγάντωση και τα κέρδη των πολυεθνικών. Δεν τους ενδιαφέρει η ανεργία που αυξάνεται καθημερινά. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Δεν έχουμε να πληρώσουμε άλλα. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ –ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 η κυβέρνηση Θάτσερ προσπάθησε να επιβάλλει ένα είδος φόρου που υπολογίζονταν με βάση και τα πόσα άτομα διέμεναν σε κάθε σπίτι! Ο φόρος είχε την ονομασία poll tax. Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που ξεκίνησε σε ολόκληρη τη Βρετανία κατάφερε τη δεύτερη χρονιά του αγώνα να υποχρεώσει τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Θάτσερ παρά τη σκληρή γραμμή που κράτησε ενάντια στο κίνημα – με διώξεις και φυλακίσεις αγωνιστών – να πέσει. Αποκορύφωμα του κινήματος η μεγάλη πορεία της 31/3/1990 στο Λονδίνο, όπου περισσότεροι από 500.000 εργαζόμενοι συγκρούστηκαν με την αστυνομία και απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της πόλης. Ο αγώνας δικαιώθηκε. Ο φόρος καταργήθηκε.
Δεν πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια: