Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Η κλιματική αλλαγή απειλή την Ελλάδα... λέει η Τράπεζα της Ελλάδας

Τι γλυκό εκ μέρους της Τράπεζας της Ελλάδος...
Μια πρόσφατη έρευνα την οποία χρηματοδότησε εξ' ολοκλήρου η Τράπεζα της Ελλάδας, αποδεικνύει πως πρέπει να πάρουμε άμεσα μέτρα για την κλιματική αλλαγή, διαφορετικά, οι συνέπειες όσο αφορά την υγεία μας, αλλά και τον τρόπο ζωής μας, θα είναι ολέθριες!
Τις συνέπειες τις κλιματικής αλλαγής, αντιμετωπίζουν ήδη χιλιάδες πολίτες στην Ελλάδα, κυρίως της Αθήνας, οι οποίοι έχουν αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα. Η Τράπεζα της Ελλάδας μάλιστα, διοργανώνει ημερίδες και διαλέξεις προκειμένου να γνωστοποιηθεί το πρόβλημα, αλλά και να δοθούν άμεσα λύσεις, πριν να είναι αργά!

Και επειδή βαριέμαι να γράφω μαλακίες...

....η προσπάθεια που κάνει η πολυαγαπημένη μας Τράπεζα της Ελλάδας, γίνεται για έναν και μόνο λόγο. Για να περάσει ευκολότερα ο φόρος του διοξειδίου, που έχει αναφέρει έτσι κι αλλιώς πολλάκις ο υποτιθέμενος υπέρμαχος της πράσινης ανάπτυξης. Στην αρχή θα πιάσουμε την κλιματική αλλαγή, μετά τα θέματα υγείας και στο τέλος θα πληρώνουμε και για να αναπνέουμε. Ναι ναι ξέρω, πλάθω ιστορίες και αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας, μην τα ξαναλέτε βαρέθηκα. Όταν θα ψηφιστεί ο νόμος, εγώ πάλι θα πω "σας τα έλεγα" και εσείς θα είστε ο "μαλάκας που δεν άκουγε".

Και σχετικά με τις κλιματικές αλλαγές και τους μεταλλαγμένους κάστορες, είτε σας αρέσει είτε όχι η Γη περνάει από κάποια στάδια ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα και τώρα είμαστε στο στάδιο που κάνει ζέστη. Εμείς επηρεάζουμε το κλίμα, όσο ο Τσάντλερ επηρεάζει τη Μόνικα.

Αν θέλουν να μάθουν γιατί έχουμε αναπνευστικά, ας μας πούνε τι σκατά ψεκάζουν αυτά τα μη επιβατικά αεροπλάνα, που έχουν πάρει σβάρνα τους αιθέρες και που για να παραδεχτούν και μόνο την ύπαρξη τους, έπρεπε να βγάλει πόρισμα το χημείο του Κράτους.

Βλακείες παιδί μου, πάμε για καφέ.

Κατοχικά Νέα

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ ΕΑΝ ΤΑ 2800 CS ΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΙΣ 28-29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ... ΟΧΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !!!