Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Δ.Γεωργακόπουλος -"Στο 40% του ΑΕΠ η φοροδιαφυγή "

H έκταση της φοροδιαφυγής φτάνει στο 40% ΑΕΠ, όπως φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών κ. Δ. Γεωργακόπουλος στο κοινό Διοικητικό Συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου του Πειραιά στο οποίο ήταν επίσημος προσκεκλημένος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση των δύο επιμελητηρίων.

Ο κ. Γεωγρακόπουλος αναφέρθηκε ακόμα στην ανάγκη αναμόρφωσης των ελεγκτικών μηχανισμών, την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών, την ηλεκτρονική διασύνδεση, την ηλεκτρονική διασταύρωση στοιχείων, την εκπαίδευση των υπαλλήλων στις νέες μεθόδους και τα ηλεκτρονικά μέσα, την ανασύσταση του ΣΔΟΕ, τους τακτικούς περιοδικούς ελέγχους με κεντρική επιλογή, το point system, τους προληπτικούς κυκλικούς ελέγχους, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, τις ποινές που φθάνουν μέχρι κατάσχεση για όσους φοροδιαφεύγουν και διαθέτουν μεγάλα περιουσιακά στοιχεία............
http://stock.ana-mpa.gr
Σημ.axinosp:
Ήμουνα νιός και γέρασα και η φοροδιαφυγή καλά κρατεί με την φροντίδα και την αγάπη των κομμάτων της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Φυσικά κάθε παπάρας που περνάει από το υπουργείο βγάζει λόγους για αναμόρφωση, αναδιάρθρωση, νέες μεθόδους και τις σχετικές παπαριές που λένε κάθε φορά στους δεκάρικους αυτούς λόγους.
Απειλούν με κατασχέσεις τους ωφειλέτες και άμα χρωστάς 300 ευρώ γνωρίζεις την φιλοξενία των κρατητήριων της ΕΛΑΣ.
Αν βέβαια είσαι επώνυμος σαν τον Βοσκόπουλο και χρωστάς 5,5 εκατομύρια για 17 χρόνια , τότε οι κατασχέσεις δεν ισχύουν για σένα αλλά φτάνεις μέχρι να γίνεις σύζυγος υφυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: