Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι επιχειρήσεις κλειστές, την Τετάρτη 5 Μαΐου. Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις μαζί με την ΓΣΕΕ.

Η Ελλάδα μπορεί να απέφυγε το τυπικό της πτώχευσης, αλλά βρίσκεται όμηρος των δανειστών της. Τα μέτρα που μας επέβαλαν θα οδηγήσουν την Οικονομία και τις δυνατότητές της σε παρατεταμένη ύφεση, σε λουκέτα, ανεργία και περιθωριοποίηση των ασθενέστερων οικονομικά τμημάτων του πληθυσμού. Θυσία στο βωμό της Δημοσιονομικής Προσαρμογής και των Δανειακών αναγκών μας.

Σε πρώτο χρόνο πρέπει να προστατεύσουμε το Κοινωνικό Κράτος. Δίχτυ ασφαλείας και Κοινωνικής Προστασίας για εργαζομένους και αυτοαπασχολουμένους ως άμεση προτεραιότητα. Άμεσα επίσης μέτρα για ανάπτυξη και μεγάλες επενδύσεις, αλλά κυρίως μικρές που διαχέουν καλύτερα τον παραγόμενο πλούτο, είναι πιο προσαρμοστικές στις οικονομικές αναταράξεις και διασφαλίζουν καλύτερα τις θέσεις εργασίας.

Πρέπει να διαμορφώσουμε εκείνες τις οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, ώστε τα μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία το συντομότερο να ανατραπούν.

Την Τετάρτη 5 Μαΐου συμμετέχουμε στις Κινητοποιήσεις μαζί με την ΓΣΕΕ.
Όλες οι επιχειρήσεις κλειστές.
http://www.gsevee.gr/index.asp?a_id=276&nnid=2987
Σημ.axinosp:Οχι μόνο κλειστά τα μαγαζιά αλλά και να κατεβείτε στην συγκέντρωση. Επιτέλους ξεκολλήστε από τον καναπέ σας και την TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: