Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Έκτακτη εισφορά και στους ελεύθερους επαγγελματίες!!! Και νέα μέτρα!!!

Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι!!! Ο Λοβέρδος στο MEGA είπε ότι “θα υπάρξει έκτακτη εισφορά ΚΑΙ για τους ελεύθερους επαγγελματίες!!”.

Ο άλλος ο Τρισέ δήλωσε: “θα σας επιτηρούμε κάθε τρείς μήνες και αν χρειαστεί η κυβέρνηση θα πάρει νέα μέτρα…” Και δίπλα του ο Παπακωνσταντίνου γέλαγε…

Κάθε μέρα που περνάει δηλαδή μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο. Και έχεις ΌΛΟΥΣ τους μεγαλοδημοσιογράφους να τους στηρίζουν και ΚΑΝΕΙΣ μα κανείς να μην “παίζει” ένα βίντεο με αυτά που λέγανε πριν 1 ή 2 μήνες και με αυτά που λένε σήμερα…Απλά και μόνο για να τους ξεφτιλίσει…

Αλλά πως να το κάνουν από τη στιγμή που τα αφεντικά τους είναι οι μεγαλοκαρχαρίες της χώρας…

Αυτοί που έχουν πάρει το μεγάλο μέρος των δημοσίων έργων τα τελευταία 20 χρόνια…

Πρέπει με κάποιον τρόπο να απαλλαγούμε από τους 300 της Βουλής, και να περάσουν νόμοι που να μην επιτρέπουν σε κανένα από όλους αυτούς να ασχοληθεί με την πολιτική ξανά στα επόμενα χρόνια…
http://olympia.gr
Σημ.axinosp:Έλα με φόρα Λοβέρδο να μας πάρεις έκτακτη εισφορά.
Ρε Παλιοπαπάρα έδώ οι περισσότεροι δεν βγαίνουν για το νοίκι, για το ασφαλιστικό ταμείο, για να πληρώσουν ΦΠΑ με αποτέλεσμα να κλείνουν οι επιχειρήσεις η μία πίσω από την άλλη , με στοιχεία που έχουν βγεί σε όλες τις εφημερίδες και τις τηλεοράσεις και συ ανακάλυψες τους φοροφυγάδες και λές να τους τσακώσεις ρε τσακάλι.
Για τους Βιομήχανους που πληρώνουν φόρο 8%, για τις Τράπεζες που πληρώνουν φόρο 6%, για την Εκκλησία που πληρώνει φόρο 5% και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις, για τους Εφοπλιστές που πληρώνουν φόρο 1-2% έως κανένα φόρο, Για τις offshore που πολλές από αυτές ανήκουν σε Βουλευτές, κουβέντα λαμόγια της Εξουσίας.
Γιατί ο Ελεύθερος Επαγγελματίας έχει ΑΦΜ, έχει διεύθυνση, που θα πάει θα τον γδάρουμε. θα βάλουν και τα λαμόγια τους Δημοσιοκάφρους και θα ανακαλύψουν κανένα υδραυλικό, καμία τραγουδίστρια, κανένα γιατρό σαν και αυτούς στο Κωλονάκι που ποτέ δεν πιάσατε, όταν πρωτοβγήκατε στην εξουσία τον Οκτώμβριο και κάποιες ακόμα περιπτώσεις παραροφιλολογίας που παίζουν χρόνια, τώρα στα κανάλια και το νέο κυνήγι δράκων και γιγάντων θα αρχίσει, σαν το παραμύθι του Θερβάντες με τον Δονκιχώτη-GAP.

Δεν υπάρχουν σχόλια: