Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ο διαπλεκόμενος κυβερνητικός μηχανισμός προπαγάνδας και ο …Πανάρας!

Από το “Ευαγγέλιο” του Μάρκου Μουζάκη

Ένα καλολαδωμένο μηχανισμό προπαγάνδας και πολιτικής τρομοκρατίας ενάντια σε όσους επιμένουν να αντιστέκονται έχει στήσει η κυβέρνηση αυτήν την περίοδο. Το έχει ανάγκη άλλωστε. Συμμετέχουν, εκτός απ’ τους συνήθεις νταβατζήδες, πολλοί δημοσιογραφικοί της ευνούχοι. Όλων των επιπέδων. Από σιχάματα του δεκαχίλιαρου (ή πεντοχίλιαρου) μέχρι «εστέτ» της «έγκριτης ανάλυσης». Με διαστρέβλωση θέσεων των «απέναντι»,
με λοιδορίες, με επιχειρήσεις απαξίωσης και πολιτικής τρομοκράτησης…
… Μα τι δείχνουν όλα αυτά; Απλώς την αγωνία, τον πανικό, μιας κυβέρνησης που έχει μάθει να λειτουργεί με την πολιτική απάτη προς τους «ιθαγενείς», με την αποκλειστικά επικοινωνιακή διαχείριση κρίσεων, με την εξαπάτηση για κάθε της σχεδόν επιλογή, με τον παρωχημένο καθεστωτικό τσαμπουκά, με μια νοοτροπία επικίνδυνη, αντιδημοκρατική, αλαζονική. Οπότε η καλλιέργεια ενός έρποντος κρυπτοφασισμού τής είναι απαραίτητη. Ναι. Αλλά –φευ– όχι πια και αρκετή, για να την περισώσει.
… Όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για κυβέρνηση πολιτικών απατεώνων. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από ψέματα, εκατοντάδες ψέματα που έχουν πει, από επιχειρήσεις πολιτικής εξαπάτησης του λαού, από χωρίς αιδώ «λέω και ξελέω», από, από… Και το σημαντικό, ότι τα παραπάνω τα αντιλαμβάνονται και ψηφοφόροι τους.
… Όλο και πληθαίνουν οι ανά την Ελλάδα κοψοχέρηδες!
n Και προσέξτε. Όλος αυτός ο συρφετός, αντάμα με τους πολλούς δημοσιογραφικούς του ευνούχους, σύντομα θα το σκέφτεται πολύ να κάνει δημόσιες εμφανίσεις…
)) Πατριώτες, λύστε μου μια απορία: Αλήθεια, μετά την ανακοίνωση των μέτρων εργασιακού μεσαίωνα απ’ την κυβέρνηση την περασμένη Κυριακή, γιατί βγήκε ο… Σώκρατες (Ξυνίδης) κι έκανε μια ακατάληπτη δήλωση, με την οποία… δεν έλεγε τίποτα;
… Αν ήθελε να υποδηλώσει την παρουσία του, ατύχησε εντελώς!
… Δε λέω, το MEGA (και οι άλλοι, αλλά το MEGA το παράκανε!) φιλότιμα επιχείρησε να μας πείσει ότι η πρωθυπουργάρα μας… ίδρωσε, διαπραγματευόμενη με το ΔΝΤ και την Κομισιόν, προκειμένου να περισώσει μισθούς, συντάξεις και πάει λέγοντας. Ε, τα αποτελέσματα τα είδαμε! Βάλτε και τα άλλα που έρχονται… Διότι φυσικά και δεν τελέψαμε ακόμα, οι ανθύπατοι το είπανε καθαρά, όσο πιο καθαρά γινόταν…
… Ο οποίος πρωθυπουργός, στην ομιλία του στο Υπουργικό την περασμένη Κυριακή, ήταν σκιά ακόμα και του εαυτού του!
n Για τα «επιτεύγματα» της επικοινωνιακής κομπανίας της ΝΔ τα έχουμε ξαναπεί. Θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Το Σάββατο της Πρωτομαγιάς, όταν ο κόσμος καιγόταν, το μόνο κόμμα που απουσίαζε απ’ τα ΜΜΕ ήταν η Νου Δου! Μα καλά, ο… «Πανάρας» (άκου… Πανάρας!) πρωτομαγιάτικη εκδρομή είχε πάει;
)) Δηλαδή ή θα αντιδρά σε χρόνους… Ραν Ταν Πλαν ή θα απουσιάζει εντελώς;
… Το προσέξατε; Ότι οι δημοσιογραφικές ρόμπες έχουν αυτήν την κρίσιμη περίοδο θάψει εντελώς τις εντός ΠΑΣΟΚ αντιδράσεις ενάντια στα μέτρα εργασιακού μεσαίωνα της κυβέρνησης του ΓΑΠ; Ωρέ, ούτε εντεταλμένη δουλειά να έκαναν!
… Ναι, οι ίδιοι ευνούχοι οι οποίοι επί Καραμανλή πρόβαλλαν ακόμα και μία δήλωση προέδρου μιας γαλάζιας ΝΟΔΕ! Και την κάνανε μέχρι και πρώτο θέμα!
… Τώρα οι ίδιοι ευνούχοι ούτε τον Παναγιωτακόπουλο γνωρίζουν ούτε τον Τζουμάκα ούτε άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Αγνοούν όποιον αμφισβητεί τον… πρίγκιπα!
n Είναι «μεγαλοδημοσιογράφος» της τηλοψίας. Κάνει και ραδιοφωνική εκπομπή, όπου καμώνεται πως διαβάζει όλα τα μηνύματα, ακόμα και τα επικριτικά προς αυτόν. Μούσι! Μπαγαποντιά! Τρεις μέρες έρεψε ατυχής του ακροατής, που του είχε στείλει μήνυμα με το οποίο του ασκούσε κριτική και… ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Ακόμα περιμένει!
Mε το καλό, παιδιά. Να ζήσετε ευτυχισμένοι Μιχάλη και Μαίρη. Και να δείτε, όπως θέλετε, τον απόγονο που περιμένετε!
… Εντάξει, το «αποκαλυπτικό» «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» έκανε βουρδούγιο τον Καραμανλή, εμφανίζοντάς τον να κάνει μπάνιο στη θάλασσα την ώρα που ανακοινώνονταν σκληρά μέτρα και γενικά γινόταν… της κακομοίρας. Αλλά η καλή «αποκαλυπτική» εφημερίδα ουδέν έμαθε για τον αντιπρόεδρο στην πισίνα του Χίλτον; Ούτε για τον ΓΑΠ να αγοράζει… καινούργιο ποδήλατο ή να κάνει τζόκινγκ ή κανό; Επιλεκτικές… αποκαλύψεις; Δεν φοβάστε μπας και… παρεξηγηθείτε, αδέρφια;
… Πολιτικοί απατεώνες, σε κάθε ευκαιρία που (νομίζουν ότι) τους παρουσιάζεται! Επί μέρες έβαλαν τους δημοσιογραφικούς τους ευνούχους περίπου… δακρυσμένους να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται… σκληρά για τον 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα. Κι ότι τελικά τους έσωσε, ύστερα από σκληρή αντιπαράθεση του… κυρ Γιώργου (Παπακωνσταντίνου), ύστερα από τηλεφώνημα του ΓΑΠ στον Στρος Καν και πάει λέγοντας. Και ήρθε ο Πολ Τόμσον, εκπρόσωπος στην Ελλάδα του ΔΝΤ, και τους… προσγείωσε στα κυβικά τους! «Δεν πιέσαμε, ούτε ζητήσαμε εμείς περικοπές στον ιδιωτικό τομέα», τόνισε! Πώς απάντησαν οι απόγονοι του Γκέμπελς; Με τη σιωπή τους!
… Θυμάστε το «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα», που είχε γίνει κεντρικό προεκλογικό σλόγκαν του ΓΑΠ πέρσι στις ευρωεκλογές; Ε, το θυμήθηκε κι ο Γ. Παναγιωτακόπουλος. Και με μια εμπνευσμένη δήλωσή του, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σημερινή κυβέρνηση του ΓΑΠ, με τα μέτρα που έχει πάρει, έχει επιλέξει τη βαρβαρότητα!
Κι εδώ που τα λέμε, υπάρχει κάτι πιο βάρβαρο απ’ το να μεταχειρίζεται με αυτόν τον άθλιο τρόπο τους απόμαχους της δουλειάς μια κυβέρνηση; Υπάρχει; Θυμάται κανείς απ’ αυτούς που σήμερα παριστάνουν τους ΠΑΣΟΚους τα «περήφανα γηρατειά»; Μα τι λέω, έχει εντελώς απολεσθεί η τσίπα, από μεταλλαγμένους περιφερόμενους σαλτιμπάγκους…
http://olympia.gr
Σημ.axinosp:Αλήτες που τους αρμόζει μόνον η φυλακή και η δήμευση της περιουσίας τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ.