Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Πολιτικοί εναντίον … διαπλεκομένων ΜΜΕ (χα χα χααααα)

Στη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής μπορεί να πει κανείς ότι δόθηκε το στίγμα της «επίθεσης» που αναμένεται να εξαπολύσουν οι πολιτικοί κατά των μέσων Ενημέρωσης.

Φαίνεται ότι ήρθε η σειρά τους…

Αυτό άλλωστε αποφάσισαν και στη διάσκεψη των Αρχηγών των κομμάτων υπό την Προεδρία του Κ. Παπούλια, όπως αποκάλυψε ο Γ. Καρατζαφέρης…λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός θα καλέσει τους ιδιοκτήτες των μέσων προς «συζήτηση».

Όλοι οι εκπρόσωποι των κομμάτων εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ εναντίον όλων των μέσων ενημέρωσης για την στοχοποίηση συλλήβδην του πολιτικού κόσμου…όπως είπαν.

Ο πρόεδρος της Βουλής προχώρησε ακόμα περισσότερο προτείνοντας «να πληρώνουν τα κανάλια για τις συχνότητές τους».

Δεν ξέρω αν τώρα είναι αργά, αλλά η πρόταση Πετσάλνικου θα έπρεπε να είχε γίνει από το 1990…

Γιακουμάτος: …φωνάζουν οι κλέφτες να φοβηθούν οι νοικοκύρηδες…Τα βάζουν με τους βουλευτές και τους υπαλλήλους της Βουλής ποιοι; Οι δημοσιογράφοι που παίρνουν 30.000 ευρώ το μήνα με καγιέν βίλες και εξοχικά στη Μύκονο.

http://www.antinews.gr/?p=45159
Σημ.axinosp:Ο πανικός του Καθεστώτος ολοένα και αυξάνεται, απειλούν Θεούς και ΜΜΕ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: