Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Από την πίσω πόρτα φυγάδευσαν την Διαμαντοπούλου στην ΕΡΤ - Πέφτει ξύλο μέσα στους διαδρόμους

Από την πίσω πόρτα έφυγε η Άννα Διαμαντοπούλου αφού την φυγάδευσαν και την κοπάνησε μετά την μαγνητοσκόπηση όμως η Μαρία Χούκλη είναι εγκλωβισμένη στο στούντιο καθώς οι αδιόριστοι θέλουν να πούνε την άποψη τους στον αέρα.

Πέφτουν μπουκέτα μέσα στους διαδρόμους της ΕΡΤ καθώς τα ΜΑΤ...

έχουν προχωρήσει και χτυπάνε τους καθηγητές ενώ οι τελευταίοι επιμένουν να μην θέλουν να φύγουν από τον χώρο. Καλά κάνουν γιατί κάποιος πρέπει να τους ακούσει. Αρκετή προπαγάνδα φάγαμε τόσα χρόνια και τους πληρώναμε. Ας ακούσουμε και αυτούς που δεν έχουν φράγκο.
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_1751.html
Σημ.axinosp:Άρχισαν τα γιουρούσια !!

5 σχόλια:

nobi είπε...

μακάρι να πάρουνε το πάνω χέρι οι καθηγητες

axinosp είπε...

μακάρι γιατί την άλλη φορά την πρωτομαγιά στο πανώ της ΟΛΜΕ είμασταν 10 άτομα και εγώ δεν είμαι εκπευδευτικός

Lost In Translation είπε...

Λίγο αργότερα μιλούσε σε ζωντανή εκπομπή ο Παπακωνσταντίνου στο Α και δεν είδα κανέναν να κόπτεται να πάει να τον περιμένει απέξω ... Έτσι θα τους ξεφορτωθούμε τους απατεώνες ρεεεεέιιι;;;;;;;

Lost In Translation είπε...

Στο Alter εννοούσα. Συγγνώμη για την παράλειψη!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή δεν είναι που είχε προτείνει να γίνει η Αγγλική γλώσσα επίσημη γλώσσα στην Ελλάδα?Αυτή η κυρία είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ