Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

O Γιώργος Παπανδρέου μιλούσε στον ΟΑΣΕ με την ταμπέλα "TROIKA-GREECE"

Αναστάτωση προκλήθηκε όταν μεταδόθηκε από την σύνοδο του ΟΑΣΕ στο Καζακστάν εικόνα του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου να μιλάει με την ταμπέλα-ένδειξη κράτους μπροστά του "TROIKA-GREECE"!

Φυσικά η εθνική ξεφτίλα θα ήταν άνευ προηγουμένου, (θα είχαν αλλάξει το όνομα της χώρας!), αν δεν γινόταν η διευκρίνιση ότι πρόκειται για την τρόϊκα του ΟΑΣΕ, στην οποίοα η Ελλάδα είναι μέλος και αποτελείται από το πρώην, το νυν και το επόμενο μέλος που κατέχουν την προεδρία.

Βέβαια οι συνειρμοί υπήρξαν αυτονόητοι και άμεση ήταν η αντίδραση δεκάδων αναγνωστών του defencenet.gr που έστειλαν δεκάδες email και τηλεφώνησαν στο defencenet.gr για το θέμα αυτό. Περισσότερη προσοχή δεν θα έβλαπτε για την εικόνα της χώρας...

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

Lost In Translation είπε...

Ε, όχι και εθνική ξεφτίλα ... , αφού είπαμε να σταματήσουμε να είμαστε τόσο αρνητικοί απέναντι στον αδικημένο από τη φύση G.A.P. ! Νομίζει, ο ταλαίπωρος, πως είναι πρωθυπουργός ΚΑΙ της Ελλάδας, αλλά ΚΑΙ ολόκληρης της Τρόικα, οπότε το ταμπελλάκι δεν προσβάλλει εμάς, αλλά αυτούς... (Λέτε να του έχουν τάξει τίποτα, όπως τότε που τον έκαναν Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για να μη στενοχωριέται που έγινε πρωθυπουργός ο μπουχέσας;)