Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Πλήρωνε ο λαός τα προβλήματα...στύσης Στρατού & ΕΛ.ΑΣ.

Tην τελευταία τριετία έχουν πραγματοποιηθεί εκατοντάδες επεμβάσεις πεϊκής πρόθεσης με το κόστος να επιβαρύνει το 401 ΓΣΝ


Εκατοντάδες απόστρατοι του Στρατού και της Αστυνομίας εγκαταλείπουν τα "Βιάγκρα" και τοποθετούν ολόκληρο "υδραυλικό" σύστημα στα γεννητικά τους όργανα για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα στύσης, επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων.

Όπως ανακάλυψε η νέα διοίκηση του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου, στην Ουρολογική Κλινική τα τελευταία τρία χρόνια είχε στηθεί "βιομηχανία" πεϊκής πρόθεσης, τοποθετώντας σε εκατοντάδες αποστράτους μία αντλία κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.

Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση που έγινε στον αρχηγό του ΓΕΣ, ο οποίος αμέσως ενημέρωσε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Μπεγλίτη, το συγκεκριμένο ιατρικό υλικό κόστιζε οκτώ χιλιάδες και επειδή δεν το κάλυπτε το Ταμείο Αποστράτων, επιβάρυνε τον προϋπολογισμό του νοσοκομείου!

Διακόπηκαν

Αμέσως δόθηκε εντολή στον διευθυντή του 401 ΓΣΝ προς το παρόν να διακοπούν οι συγκεκριμένες εγχειρήσεις και να ερευνηθεί σε βάθος το θέμα, ώστε να διαπιστωθεί με ακρίβεια πόσα "υδραυλικά" συστήματα έχουν τοποθετηθεί και πόσο έχουν κοστίσει στο ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με την ηγεσία του Πενταγώνου: "Κανείς δεν μπορεί να στερήσει τη σεξουαλική απόλαυση και τη χαρά του έρωτα από τον άλλον. Όμως αυτή δεν θα πρέπει να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό των στρατιωτικών νοσοκομείων και κατ' επέκταση την τσέπη του Ελληνα φορολογούμενου και μάλιστα σε μια περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης".

Ο στρατιωτικός ουρολόγος διαφημιζόταν στο Ιντερνετ

Στον "καυτό" φάκελο που παραδόθηκε στην ηγεσία του Πενταγώνου για τη δράση των απόστρατων περιέχεται και το διαφημιστικό ενημερωτικό σημείωμα που έχει αναρτηθεί στο Διαδίκτυο από γιατρό του 401 ΓΣΝ. Συγκεκριμένα υπόσχεται: "Μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα στύσης, σε όσους άνδρες δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή".

Η πεϊκή πρόθεση χαρακτηρίζεται ως η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελείται από τρία τμήματα. Δύο κυλίνδρους, δεξαμενή νερού και την αντλία ελέγχου, και τοποθετείται κάτω από το δέρμα κατά μήκος του πέους.

Όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα του ουρολόγου στρατιωτικού γιατρού, η συγκεκριμένη μέθοδος "δίνει μόνιμη και αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της στύσης και ικανοποίηση στους άνδρες, αλλά και στις συντρόφους τους σε ποσοστό πάνω από 93%, σε σχέση με τις άλλες θεραπείες". Η πεϊκή πρόθεση με αντλία γίνεται σε άνδρες οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στη φαρμακευτική αγωγή ή η χρήση της προκαλεί σοβαρές παρενέργειες.

Σύμφωνα με το site του ένστολου ουρολόγου: "Η συντριπτική υπεροχή της πεϊκής πρόθεσης, έναντι των άλλων θεραπειών, είναι γεγονός διότι:

Είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα και δεν απαιτεί "προετοιμασία" και αναμονή του άνδρα.

Η στύση διατηρείται για όσο διάστημα επιθυμεί ο άνδρας.

Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.

ΕΘΝΟΣ - ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΣ

Με αφορμή δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου, που αφορούν στην «βιομηχανία ανόρθωσης που έχει στηθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών», από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνονται τα παρακάτω:

Σύμφωνα με τα τηρούμενα στοιχεία από το 401 ΓΣΝΑ, τα τελευταία 3 χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί 4 επεμβάσεις τέτοιου τύπου, σε ασθενείς οι οποίοι έπασχαν από σοβαρές επιπλοκές μεταβολικών νοσημάτων και προηγηθείσες βαρείες ογκολογικές επεμβάσεις.

Παρ' όλ' αυτά, το Γενικό Επιτελείο Στρατού, μετά από εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη, έχει διατάξει την άμεση διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για την διερεύνηση των καταγγελλομένων παρατυπιών σε βάθος.

Επίλαρχος Ιωάννης Δ. Σηφάκης

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στρατο-άκαυλοι.