Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Αν συνεχίσουν οι Ευρωπαίοι τις πιέσεις προς την Ελλάδα μπορεί να την ωθήσουν έξω από την ευρωζώνη - Η Ρωσία θα βρει ευκαιρία να αυξήσει την επιρροή της στη Μεσόγειο προσφέροντάς της προστασία


Οι μακροχρόνιες επιπτώσεις της λιτότητας στην ελληνική οικονομία και η πικρία απέναντι στη Γερμανία και τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, θα μπορούσε να αλλάξει τον προσανατολισμό της Ελλάδας και να την οδηγήσει στην αναζήτηση βοήθειας εκτός της ευρωζώνης, και μάλιστα εκεί που οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να οδηγηθεί.
Σύμφωνα με τους Financial Times, η Ρωσία αναζητά τρόπους να "κατέβει" στη Μεσόγειο. Ήδη έχει δείξει τις προθέσεις της με τη στάση της απέναντι στο ζήτημα της Συρίας, όταν και μπλόκαρε τις προσπάθειες κυρώσεων και περαιτέρω απομόνωσης του συριακού καθεστώτος που έγιναν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Για την Ρωσία, η πρόσβαση στην Μεσόγειο έχει μεγάλη στρατηγική αξία.
Σύμφωνα με τους FT, σε περίπτωση που η Ευρώπη πιέσει σε τέτοιο σημείο την Ελλάδα που να μην μπορεί να αντέξει τη λιτότητα, δεν αποκλείεται η κυβέρνηση της χώρας να αναζητήσει εταίρους σε άλλες κατευθύνσεις.
Είναι μια προοπτική την οποία θα πρέπει να προσέξουν πολύ οι Γερμανοί και οι δορυφόροι της.
Αν και η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να παραμείνει στην ΕΕ, το οικονομικό πρόγραμμα που της επιβάλλουν σε αντάλλαγμα των δανείων που έχει λάβει, αμφισβητείται ολοένα και περισσότερο. Η ανάπτυξη είναι το ζητούμενο, το οποίο όμως οι Ευρωπαίοι δεν δείχνουν ικανοί να το δώσουν. Οι Ρώσοι ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην Αθήνα. Η Gazprom έχει δείξει το ενδιαφέρον της για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ, ενώ δεν αποκλείεται και κάποιας μορφής συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών και για το λιμάνι του Πειραιά. Μέσα στον χρόνο, πιθανή τέτοια συμφωνία θα απέφερε στην ελληνική κυβέρνηση έως 200 δισ. δολάρια.
Αν και φαινομενικά η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμο δεν μπορεί να υπογράψει τέτοια συμφωνία, όμως μια μελλοντική κυβέρνηση συνασπισμού υπό την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, υπό την πίεση της λαϊκής δυσαρέσκειας, μπορεί να υποκύψει στην "ελκυστικότητα των ρωσικών επενδύσεων". Ο συνδυασμός της ελληνικής απογοήτευσης και των ευρωπαϊκών απαιτήσεων ωθήσει μια μέρα την Ελλάδα έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση, και αυτό οι Ευρωπαίοι πρέπει να το προσέξουν πολύ.
Σημ.axinosp:Αν γίνουν εκλογές...., δηλαδή ζήσε μαύρε μου μέχρι το Μάη, να φας τριφύλλι....!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: