Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Ολλανδία: Στην ίδια μοίρα με την Ιταλία και την Ισπανία ο θεματοφύλακας της δημοσιονομικής πειθαρχίας


Τα ίδια προβλήματα με την Ιταλία και την Ισπανία έχει η Ολλανδία, παραδέχονται τώρα οι ίδιοι οι αξιωματούχοι της, παρότι η χώρα έχει υπάρξει από τις πιο σκληρές απέναντι στην ευρωπαϊκή περιφέρεια.
Σύμφωνα με το Γραφείο Αναλύσεων Οικονομικών Πολιτικής της Ολλανδίας (CPB), το έλλειμμα θα αυξηθεί στο 4,6% του ΑΕΠ φέτος και το 2013, ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο του 3% που συμφώνησαν να τηρήσουν έως του χρόνου οι χώρες τηε ΕΕ.
Η μελέτη αναφέρει: «Η Ολλανδία αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα με την Ιταλία και την Ισπανία».
Η ολλανδική κυβέρνηση θα αναγκαστεί να εφαρμόσει μέτρα λιτότητας προκειμένου να επιτύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους, αναφέρει το think tank.
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, ο Ολλανδός πρωθυπουργός Mark Rutte είχε ζητήσει την αποπομπή από την Ευρωζώνη των χωρών που παραβιάζουν τους δημοσιονομικούς κανόνες. 
Σημ.axinosp:Δηλαδή και οι Ολλανδοί είναι σπάταλοι, διεφθαρμένοι, τεμπέληδες, τι πρωτότυπο !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: