Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

155 παραιτήσεις από Παγκόσμιες Τράπεζες. Πιστωτικά Ιδρύματα κλπΤους τελευταίους μήνες μπαράζ παραιτήσεων. Για κάτι ετοιμάζονται. Ενώ ο «λαός» ασχολείται με το champions league την κρίση και τα ευρώ που του λείπουν για να ζήσει. Ενώ οι κύριοι αυτοί κατεβαίνουν στις 1.300 υπόγειες βάσεις παγκοσμίως, που έχετε πληρώσει εσείς με τους φόρους σας. Έτσι ζείτε μέσα στην γνωστή σπηλιά του Πλάτωνα χωρίς να αναρωτιέστε παρά μόνο ότι σας λένε τα ΜΜΕ, τα κόμματα σας, η εκκλησία σας, οι ομάδες στο facebook και το ίντερνετ. Δείτε τα λίνκ κάτω απο τα ονόματα. Δηλαδή τρια λα ρι λα ρο!
Σημ.axinosp:Η λίστα με τα ονόματα και πηγή του άρθρου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: