Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Ειδικοί παρατηρητές … ακόμη και στη στέγη της Βουλής


Δύσκολη δουλειά του … αστυνομικού-ειδικού παρατηρητή. Σκαρφάλωσαν μέχρι και στη στέγη της Βουλής προκειμένου να κατασκοπεύσουν τους πολίτες που πήγαν στην παρέλαση και να εντοπίσουν … τυχόν πολεμοφόδια … όπως γιαούρτια ή τυχόν εναπομείναντα νεράντζια.
Πάντως τα μέτρα απέδωσαν και η σημερινή μαθητική παρέλαση λειτούργησε ως … πρόβα τζενεράλε για τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ και την ΕΥΠ . Κι αν σήμερα ήταν τόσο αυστηρά, φανταστείτε αύριο τι θα γίνει.
Ίσως αν εξέδρες στήνονταν στη θέση που είναι τώρα οι παρατηρητές να ήταν πιο σίγουροι οι επίσημοι για την ασφάλειά τους και να πείθονταν για την αυριανή παρουσία τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή, η αστυνομία έχει προσαγάγει τον Γ. Καραμπελιά και τέσσερα ακόμα μέλη του περιοδικού Άρδην. Οι προσαγωγές έγιναν στην γωνία Θεμιστοκλέους με Πανεπιστημίου, καθώς το Άρδην κατέβαινε οργανωμένα προς την παρέλαση. Η επίθεση της αστυνομίας ήταν απρόκλητη και βίαιη, χαρακτηριστική φασιστικών και καταρρεόντων καθεστώτων.

Θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες