Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Αποχώρηση Δημ. Πιπεργιά από το ΠΑΣΟΚ - "Μεταλλάχθηκε σε κόμμα τυφλής υποστήριξης των επιλογών της τρόικα και κατάντησε άδειο πουκάμισο"


Την παραίτησή του από μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και την αποχώρησή του από το κόμμα υπέβαλε με επιστολή του προς τον Μ. Καρχιμάκη ο πρώην βουλευτής Εύβοιας, Δημ. Πιπεργιάς.
Στην επιστολή της παραίτησής του ο κ. Πιπεργιάς καταγγέλλει πως "το ΠΑΣΟΚ μεταλλάχθηκε σε κόμμα τυφλής υποστήριξης των νεοφιλελεύθερων επιλογών της τρόικας" και ότι "ξεκομμένο από τις κοινωνικές διεργασίες που συντελούνται και αποξενωμένο από τις κοινωνικές δυνάμεις που το συγκρότησαν έχει καταντήσει άδειο πουκάμισο".
Ο πρώην βουλευτής αφήνει αιχμές κατά υπουργών και βουλευτών του κόμματος, κατηγορώντας τους ότι "αντί να αναζητήσουν πολιτικές συμβατές με τις διακηρύξεις του και να επιδιώξουν την επανασύνδεσή του με την κοινωνία, επιδίδονται σε τακτικισμούς που αποσκοπούν στην επομένη μέρα και προσπαθούν να οικειοποιηθούν το άδειο πουκάμισο για να καλύψουν την πολιτική γύμνια τους".

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Τώρα που το καράβι βουλιάζει, φεύγουν τα ποντίκια, γιατί νομίζουν πως θα γλυτώσουν !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://patari.org/forum/viewtopic.php?t=5735&postdays=0&postorder=asc&start=45