Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

«Παρακαταθήκη το πείραμα της κυβέρνησης Παπαδήμου»«Η πραγματικότητα θα μάς καθοδηγήσει» λέει στον realfm 97.8 ο Παντελής Καψής για τα σενάρια περί συγκυβέρνησης και τα αφήνει όλα ανοιχτά για τις αποφάσεις Παπαδήμου

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο υπουργός Επικρατείας δεν θέλησε να σχολιάσει τα σενάρια που θέλουν τον Λουκά Παπαδήμο να παραμένει στα πολιτικά πράγματα και μετά τις εκλογές αποφεύγοντας να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο και για το δικό του πολιτικό μέλλον.

Ωστόσο σημείωσε με νόημα ότι «το πείραμα της κυβέρνησης Παπαδήμου έχει θετικό πρόσημο και αποτελεί παρακαταθήκη για το εάν στο μέλλον χρειαστεί ή όχι να υπάρξει συγκυβέρνηση».

«Μετά τις εκλογές θα το δούμε, η πραγματικότητα θα μάς καθοδηγήσει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καψής ο οποίος δεν έκρυψε την ανησυχία του για τα τελευταία περιστατικά προπηλακισμού πολιτικών και όχι μόνον λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορούμε να πάμε με τέτοιους όρους σε εκλογές, είναι ζήτημα συνολικής καταδίκης της βίας»

Ο κ. Καψής τόνισε ότι τα μέτρα του Ιουνίου θα υλοποιηθούν από την επόμενη κυβέρνηση και θα αφορούν κυρίως το «μαχαίρι» στο δημόσιο σημειώνοντας ωστόσο ότι «και το ζήτημα των συντάξεων και των μισθών είναι δαπάνες». Επεσήμανε πως η Ελλάδα πρέπει να μειώσει κατά 5,5 μονάδες το έλλειμμα προκειμένου να περάσει σε ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και πλεονάσματα.
Real
Σημ.axinosp:Και ξύλο θα φάτε και τις εκλογές θα χάσετε !

Δεν υπάρχουν σχόλια: