Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Οι απόγονοι των πολεμιστών της μάχης του Μαραθώνα υποδέχθηκαν την Άνοιξη


Σαν σύγχρονοι Αθηναίοι οπλίτες, απόγονοι του Μιλτιάδη, οι αρχαιολάτρες των Αθηνών πήραν τις πανοπλίες, τις ασπίδες, τα δόρατα και τα ξίφη τους και με τον δικό τους τρόπο, αλλά και ένα ειδικό τελετουργικό καλωσόρισαν χθες από το Λόφο του Φιλοπάππου την Άνοιξη.
Οι σύγχρονοι «οπλίτες» είχαν βάλει μια χειροποίητη, ασήκωτη πανοπλία, - ζυγίζει πάνω από 30 κιλά-, η αξία της οποίας ξεκινά από 5.000 και φτάνει μέχρι και τις 10.000 ευρώ, είχαν όλο τον οπλισμό, ενώ φορούσαν σανδάλια και έκανα τη δική τους παρέλαση.
Ήταν μία αντίστοιχη τελετή με αυτή που είχαν κάνει και τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην παραλία του Σχινιά, «οπλίτες». Μάλιστα τότε είχαν συγκεντρωθεί αρχαιολάτρες από την Ελλάδα, την υπόλοιπη Ευρώπη, την Αμερική, μέχρι και από την Αυστραλία, κάνοντας αναπαράσταση σκηνών από τη Μάχη του Μαραθώνα. Οι «μονομαχίες» τότε κορυφώθηκαν με την περσική άτακτη υποχώρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: