Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Λύθηκε το πρόβλημα με τις αναλήψεις από ΑΤΜ - Χρέωναν και λεφτά δεν έδινανΤέλος στην αγωνία των πολιτών φαίνεται να βάζει η επίλυση του προβλήματος στις αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.
Χθες για αρκετές ώρες πολλά ΑΤΜ δεν «εξυπηρετούσαν» τους πολίτες, αφού και χρήματα δεν τους έδιναν και έδειχναν να χρεώνουν το λογαριασμό τους. Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί πανικός σε αρκετούς καταθέτες.
Τελικά το πρόβλημα επιδιορθώθηκε και ήδη σε ποσοστό 80% των περιπτώσεων, οι λογαριασμοί των συναλλασσόμενων που έκαναν αναλήψεις απεικονίζουν πλέον το πραγματικό ποσό που έχουν. Μέσα στις επόμενες ώρες η βλάβη στο σύστημα να αποκατασταθεί στο 100%.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα απασχόλησε περίπου 10.000 συναλλασσομένους και όχι πολύ περισσότερους, όπως ειπώθηκε αρχικά, αφού στατιστικά οι αναλήψεις μέσω του ΔΙΑΣ αποτελούν μόνον το 3% του συνόλου των αναλήψεων.
Σημ.axinosp:Τυχαίο δεν νομίζω !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: