Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

Κάλπες σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ

Την Κυριακή θα στηθούν κάλπες στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ, για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Παρά το γεγονός ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι ο μόνος υποψήφιος για την ηγεσία του κινήματος, οι τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ στις δυο μεγάλες πόλεις της Αυστραλίας στήνουν κάλπες και καλούν τα μέλη αλλά και τους φίλους του κινήματος να ψηφίσουν.
Όσοι προσέλθουν να ψηφίσουν, θα πρέπει να παρουσιάσουν έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά τους, να κάνουν σχετική εγγραφή και να καταβάλουν πέντε δολάρια. «Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και οι φίλοι του θα αποδείξουν ότι έχουν βαθιά συναίσθηση των ευθυνών τους» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.


Express

ΠΑΣΟΚ: 1.500 κάλπες την Κυριακή για εκλογή Βενιζέλου στην προεδρία 

ΜΟΝΟΣ  «τρέχει» πλέον ο κ. Ευ. Βενιζέλος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι υπόλοιποι υποψήφιοι, οι κ. Παπουτσής και Τζουμάκας, δεν συγκέντρωσαν  τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών που προβλέπει το καταστατικό και το  εθνικό συμβούλιο  δεν δέχθηκε να κριθεί πολιτικά το όλο θέμα. Έτσι την ερχόμενη Κυριακή θα στηθούν 1.500 κάλπες πανελλαδικά.

Ωστόσο την προσεχή Τετάρτη ή Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί το κόμμα της κ. Κατσέλη και του κ. Καστανίδη, αλλά και να αποσαφηνιστεί τι θα κάνουν και οι υπόλοιποι διαγραμμένοι από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ βουλευτές...........
Express

Σημ.axinosp:Θα βαρεθούνε να περιμένουν τον κόσμο που ΔΕΝ θα πάει να ψηφίσει !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: