Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΪΟΥ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Άλλη μία πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, αυτή της 13ης Μαΐου, βρίσκεται πλέον υπό συζήτηση, μετά τη συνάντηση που είχαν την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σενάριο για κάλπες στις 6 Μαΐου αναθεωρείται, καθώς υπάρχουν φόβοι για εκδήλωση επεισοδίων την...
Πρωτομαγιά, που θα συνέπιπτε με την κορύφωση της προεκλογικής περιόδου. Υπό συζήτηση παραμένει και η ημερομηνία της 29ης Απριλίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν Τα Νέα, αν και μέχρι τώρα ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών ήταν απόλυτα εξαρτημένος από την ολοκλήρωση του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης, από την Τρίτη προστέθηκε άλλο ένα ζήτημα: η Πρωτομαγιά και η πιθανότητα εκδήλωσης επεισοδίων.

Η πιθανότητα αυτή που απασχολεί έντονα την κυβέρνηση, ύστερα μάλιστα από όσα συνέβησαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπως και η πιθανότητα να επαναληφθούν οι προπηλακισμοί πολιτικών προσώπων την Κυριακή κατά τη διάρκεια των παρελάσεων για την 25η Μαρτίου, φαίνεται να οδηγούν σε αναθεώρηση των σκέψεων για εκλογές στις 6 Μαΐου και την πιθανή πραγματοποίησή τους στις 13 Μαΐου.

Το σίγουρο είναι ότι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά τις συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός τις επόμενες ημέρες με τη γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τους προέδρους του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, πρέπει να προσδιοριστούν οι χρόνοι ψήφισης πολυνομοσχεδίων, που ρυθμίζουν εκκρεμότητες διαφόρων υπουργείων, ενώ εκκρεμούν ερωτήσεις σε επίπεδο κοινοβουλευτικού ελέγχου προς τον πρωθυπουργό, αλλά και μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Πάντως, δύσκολα η παρούσα Βουλή θα παρατείνει τις εργασίες της και μετά το Πάσχα και όλα δείχνουν ότι θα διαλυθεί την Παρασκευή 6 Απριλίου, παρότι υπάρχει μια ημερομηνία-ορόσημο που είναι η 12η Απριλίου, κατά την οποία θα ολοκληρωθεί το PSI για όσους ιδιώτες κατέχουν ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου που υπόκεινται στο αγγλικό δίκαιο.

Fimotro
Σημ.axinosp:Αν τολμάτε κάντε εκλογές, θα σας ................

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μα, οι εκλογές δεν ήταν να γίνουν τον Σεπτέ... συγνώμη Οκτ... εεε Νοεμ ... Δεκ... Ιανουα...Φεβρουάρ.. εεε Μάρτιο, δηλαδή Απρίλιο, εννοώ Μάιο ;
(καλό Ιούνη, Ιούλ, Αυγου, τέλος της τετραετίας - δεκαετίας και βάλε.
Ε, ναι! Με κάθε νέο πρωθυπουργό μηδενίζει το κοντέρ, και η τετραετία ξεκινάει από την αρχή!!!)

Δηλαδή, όλοι αυτοί οι πασόκοι που δεν πρόκειται να ξαναβγούν, θα πάνε σε εκλογές για να χάσουν το βουλευτιλίκι;
Οι 80 υπουργοί το υπουργιλίκι;

Αν υποπτευτώ, πως όλη αυτή η φασαρία για τις εκλογές γίνεται για να ξεγελαστεί ο κάθε απελπισμένος και να μη βγει να διαδηλώσει στις 25 Μαρτίου...

Μα αφού δώσαν ημερομηνία...

Μετά από τόσα ψέματα που σου χουν πει, εσύ καρτέρα να έρθει η ημερομηνία...