Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Jim O'Neill (Goldman Sachs): Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα; Δεν αποτελεί τη νούμερο 1 απειλή για την παγκόσμια οικονομία - Εκπέμπει SOS για την άνοδο των τιμών του πετρελαίου...


"Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα;", τιτλοφορείται το νέο άρθρο του Jim O'Neill, προέδρου της Goldman Sachs Asset Management.
Ο O'Neill επαναλαμβάνει εκ νέου την πάγια θέση του πως δεν αποτελεί η Ελλάδα την μεγαλύτερη πηγή ανησυχίας για την παγκόσμια οικονομία, αλλά αντίθετα η αυξανόμενη πορεία των τιμών του πετρελαίου.
"Ποιος νοιάζεται για την Ελλάδα; Πραγματικά ποιος νοιάζεται;" διερωτάται και προσθέτει "Όσο η Ιταλία τα καταφέρνει και ακολουθεί το σωστό δρόμο, ο κόσμος δεν πρέπει να δίδει παγκόσμια διάσταση σε όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη".
Σύμφωνα με τον ίδιο, η δομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης "μπάζει" από αρκετές πλευρές και αρκετά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν, παραμένουν ακόμη άλυτα.
Κατά τον O'Neill ωστόσο, τα όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη, με αιχμή την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, δεν είναι ικανά να βάλουν ένα τέλος στη bull market των διεθνών χρηματιστηρίων.
Πιο συγκεκριμένα, δηλώνει πέρα για πέρα bullish για το αμερικανικό χρηματιστήριο.

bankingnews
Σημ.axinosp:Σιγά μην μας πείσατε !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αμα δηλωνει αυτος bullish για τα χρηματιστηρια σημερα που ο dow ειναι πανω απο τις 13.000 μοναδες,
πρεπει να πουλησουμε ολοσχερως.και επιπλεον να βγουμε και short.
τελικα τι εγινε με τα γυμνα cds?