Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Να μη βγει η Ελλάδα από το ευρώ αλλά να υιοθετήσει δύο... νομίσματα - Οι καταθέσεις να είναι σε ευρώ και οι μισθοί σε εθνικό νόμισμα - Να προχωρήσει σε άτυπη υποτίμηση


Η Ελλάδα πρέπει να υιοθετήσει ένα σύστημα δύο νομισμάτων, ώστε να μπορέσει να διασωθεί από τη χρεοκοπία. Αυτό προτείνει ο Κεντρικός Τραπεζίτης της Πολωνίας, Marek Belka, μιλώντας στη γερμανική έκδοση των Financial Times, τονίζοντας ότι όλες οι προσπάθειες που έχουν γίνει έως τώρα είναι χωρίς αποτέλεσμα.
"Η χώρα φαίνεται ότι χρειάζεται ένα ειδικό πρόγραμμα, πιθανόν για περιορισμένο χρονικό διάστημα", ανέφερε ο Belka, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν προτείνει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, αλλά για εσωτερικούς λόγους θα μπορούσε να εισάγει ένα πρόγραμμα πληρωμής μισθών του δημόσιου τομέα σε εθνικό νόμισμα και να διατηρήσει για τους υπόλοιπους λογαριασμούς το ευρώ.
Ο Belka αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή στρατηγική που επιβάλλεται στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι η δραστική περικοπή των τιμών και των μισθών ώστε η οικονομία να γίνει ανταγωνιστική δεν είναι αποτελεσματική. Οι όροι που τίθενται για την αποδοχή των πακέτων διάσωσης δεν έχουν ελπίδα να εφαρμοστούν.
Σύμφωνα με τον διοικητή της Τράπεζας της Πολωνίας, το διπλό νόμισμα θα εξασφαλίσει τις τραπεζικές καταθέσεις, χωρίς αυτές να χάνουν την αξία τους. Την ίδια ώρα η πληρωμή των μισθών με εθνικό νόμισμα θα δώσει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να ασκήσει μία ιδιότυπη νομισματική πολιτική, προκαλώντας την υποτίμηση που χρειάζεται ώστε να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικά τα ελληνικά προϊόντα και οι υπηρεσίες.
"Οι Έλληνες θα πρέπει να κάνουν περισσότερες θυσίες, αλλά με το διπλό νόμισμα αυτές μπορούν να γίνουν περισσότερο ομαλές. Πρέπει να κάνουν τον τουρισμό και τις υπηρεσίες τους περισσότερο ελκυστικές. Πρέπει να επενδύσουν στα κεφάλαια τους", κατέληξε ο Belka.

www.bankingnews.gr
Σημ.axinosp:Καμιά άλλη μαλακία, θα πείτε ρε τοκογλύφοι !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: