Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Εγρήγορση τώρα - Οι ναζιστές απειλούν τη Δημοκρατία μέσα στη Βουλή

Η νέα ναζιστική πρόκληση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής που φώναξαν φεύγοντας μετά την αποβολή του βουλευτή Π. Ηλιόπουλου για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, «Χάιλ Χίτλερ» αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας.

Οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο, με τέτοιο τρόπο που κανένας να μην έχει πλέον καμιά αμφιβολία για τις ιδέες τις οποίες πρεσβεύουν.

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Δυτικής Ευρώπης, που τόσα δεινά πέρασε από τη ναζιστική λαίλαπα, θα είχαν ήδη ενεργοποιηθεί οι νόμοι περί των κομμάτων και των οργανώσεων που διαδίδουν φασιστικές και ναζιστικές ιδέες, και θα είχαν επιβληθεί οι πρέπουσες κυρώσεις.

Ας καταλάβουν λοιπόν και στην Ελλάδα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου ότι πάνω σε αυτό δεν μπορούν να παίζουν μικροπολιτικά παιγνίδια. Είναι ανάγκη να συμφωνήσουν και ψηφίσουν άμεσα τον νόμο που έφερε στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Αντώνης Ρουπακιώτης για τον ρατσισμό. 

Όσο περνούν οι ημέρες και δεν υπάρχουν κυρώσεις οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής γίνονται περισσότεροι προκλητικοί καταλύοντας κάθε έννοια Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχει χρόνος πρέπει να δημιουργηθεί αντιφασιστικό μέτωπο σε όλη την κοινωνία με όλους του πολίτες από τη Δεξιά μέχρι την Αριστερά.

Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια. Δεν δικαιούμαστε να ξαναπάθουμε τα ίδια με αυτά του πρωινού της 21ης Απριλίου του 1967 όταν οι συνταγματάρχες έβαλαν στον γύψο τους δημοκρατικούς πολίτες και επέβαλαν δικτατορία στη χώρα στέλνοντάς την δεκαετίες πίσω. 

Με Δημοκρατία και μόνον η χώρα θα μπορέσει να βγει από την κρίση. Ας το καταλάβουν όχι μόνον οι πολιτικοί αλλά και οι πολίτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Το Βήμα
Σημ.axinosp:Φυσικά και δεν φοβούνται τη Χρυσή Αυγή αφού αυτοί την έφτιαξαν όπως και δήλωνε ο Μητσοτάκης στο Παπαχελά.
Το λαό φοβούνται που είναι αυτή τη στιγμή στα κάγκελα και θα τους κάνει φέτες άμα τους πιάσει στα χέρια του !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι οι (πρωτοι(?))που προσβάλουν τη (δημοκρατία(?)).