Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Δεσμεύθηκαν να δώσουν δάνεια οι τραπεζίτες

Να αυξήσουν την πιστωτική επέκταση, υποβάλλοντας συγκεκριμένα σχέδια, δεσμεύθηκαν οι τραπεζίτες έπειτα από την συνάντηση που είχαν με το διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Γ. Προβόπουλο.


Νωρίτερα ο Γ. Παπακωνσταντίνου είχε ξεκαθαρίσει πως αποτελεί προαπαιτούμενο η συγκρότηση σχεδίου πιστωτικής επέκτασης από κάθε τράπεζα που επιθυμεί να ενταχθεί στη ρύθμιση των εγγυήσεων.

Στη συνέχεια, οι τραπεζίτες στη συνάντηση με τον Γ. Προβόπουλο, συμφώνησαν να υποβάλλουν συγκεκριμένα σχέδια για το πως θα παρέχουν περισσότερα δάνεια στην αγορά.

Από τη μεριά του ο Γ. Προβόπουλος έθεσε θέμα επιτάχυνσης του νομοσχεδίου εποπτείας των ασφαλιστικών εταιρειών. Τόνισε πως στόχος του είναι όλα να είναι έτοιμα για να περάσει η εποπτεία στην ΤτΕ από 1η Δεκεμβρίου.

Τέλος συμφωνήθηκε κοινή προσπάθεια από τα κέντρα ερευνών των τραπεζών σε συνεργασία με την ΤτΕ για να συνταχθεί κοινή μελέτη όσον αφορά τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας που στη συνέχεια θα σταλεί στο εξωτερικό.

Ελευθεροτυπία
Σημ.axinosp:Βέβαια από πρώτη Σεπτέμβρη ο Σάλας, ο Λάτσης, ο Κωστόπουλος και τα υπόλοιπα παιδιά της παλιοπαρέας, θα κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και θα γυρίσουν τα κεφάλαια τους που φυγάδευσαν στο εξωτερικό και εκεί που δεν έδιναν του αγγέλου τους νερό, θα μπουκώσουν την Ελλάδα στο χρήμα. Μετά όλοι οι επιχειρηματίες επειδή πήραν αυτά τα λόγια της μετρητοίς πήγαν στην Τράπεζα τους να ζητήσουν δάνειο για να αντιμετωπίσουν τα αυξημένα λόγω κρίσης προβλήματα ρευστότητας και φυσικά όλως περιέργως πήραν τα αρχιδια μου. Μυστήριο πράγμα, αυτός ο Καπιταλισμός βρε παιδί μου !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: