Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία Άρθρο 120 (παραγρ.4) του ισχύοντος Συντάγματος της Ελλάδας (ακροτελεύτια διάταξη).

Δεν αναγνωρίζουμε το χρέος

Είτε θα πετύχουμε και θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω, είτε θα χαθούμε για αιώνες στις πατρίδες των άλλων και των υπερκρατικών διεθνών οργανισμών, τις νέες αυτοκρατορίες.Εδώ που φθάσαμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα περισσότερο από τις αλυσίδες μας.
Όσο περνούν οι εβδομάδες η κατάστασή μας θα γίνεται όλο και πιο αντιληπτή.
Μέχρι την Εξέγερση

Δεν σας θέλει ο λαός ελικόπτερα και μπρος

To να παράγεις ο ίδιος τα τρόφιμά σου είναι ίσως ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορείς να κάνεις σήμερα, γιατί είναι ένα βήμα προς την κατάκτηση της ελευθερίας σου!

''Σκλάβος είναι αυτός που ελπίζει ότι θα έρθουν να τον ελευθερώσουν''
Έζρα Πάουντ 1885 – 1972

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Εμφύλιος στο Σεν Τροπέ για την τιμή της ξαπλώστρας

Η ένταση ήταν εμφανής από τα τέλη Ιουλίου. Δημοτικό Συμβούλιο και ιδιοκτήτες 27 παραθαλάσσιων κλαμπ στην Παμπλόν του Σεν Τροπέ ανταλλάσσουν πυρά. Το μεν θέλει να κλείσει τα δε γιατί μολύνουν την παραλία. Οι ιδιοκτήτες των κλαμπ από την πλευρά τους το κατηγορούν ότι οι μπουλντόζες ανοίγουν τον δρόμο για τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες, όπως το Club Μediterranee.

Τώρα όμως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και οι ιδιοκτήτες απειλούν με απεργία! Η οποία φυσικά μπορεί να ταράξει τις διακοπές διαφόρων σελέμπριτις τύπου Πάρις Χίλτον. Η Τζόαν Κόλινς πάντως έχει στείλει γράμμα στον ιδιοκτήτη του Club 55 Πατρίς ντε Κολμόν, για να δηλώσει την αμέριστη στήριξή της στον δίκαιο αγώνα τους. Vive la revolution του Σεν Τροπέ!

Ο Ντε Κολμόν υποστηρίζει πως ο δήμαρχος θα χαλάσει τη φυσιογνωμία της παραλίας φέρνοντας τους μπατίρηδες που πάνε διακοπές στα Club Μed, οι οποίοι θα καταστρέψουν το θέρετρο των πλουσίων και θα το καταντήσουν σαν τις Κάννες, τς,τς, τς... Παρότι κάποιοι από αυτούς ήδη έχουν πληρώσει 255 ευρώ την ημέρα για ένα σετάκι ξαπλώστρες, ομπρέλα και ένα ελαφρύ γεύμα στο Club 55. Χωρίς κρασί φυσικά. Η Μπριζίτ Μπαρντό που έκανε διάσημη την Παμπλόν με την ταινία «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα», με ποιανού την πλευρά να είναι άραγε;
Τα Νέα
Σημ.axinosp:Αυτά να τα βλέπουν κάτι καραγκιόζηδες δημοσιογράφοι που έλεγαν ότι η Ελλάδα είναι ακριβή γιατί βάζουμε τους τουρίστες και πληρώνουν τις ξαπλώστρες με τις ομπρέλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: